Benzine büyük farkkkk

benzin.gif

95 oktanda o kadar fark yokda 97/98 de epey farklar var uçurum var 97/98 de alpet lukoil po total iyi gibi görünüyor ama total ile po da kötü anılarım var kendime sözüm var mecbur kalmadıkça girmem asla lukoil zaten istanbul içinde hiç görmedim alpet var ama ordanda hiç benzin almadım benizn kalitesi nedir hiç bilgim yok..

daha çok içimize oturacak gibi görünüyor. Bişeyler yapmalı bu kadar olmaz. Bir tepki olmalı bişey olmalı... Herşeye he denmez. Çekelim araçları benzinliklerin önüne kapatalım kontakları...

daha çok içimize oturacak gibi görünüyor. Bişeyler yapmalı bu kadar olmaz. Bir tepki olmalı bişey olmalı... Herşeye he denmez. Çekelim araçları benzinliklerin önüne kapatalım kontakları...

arkadaşım arabanın içinde oturma eylemi yapsanda bir şey değiişmez bu insanlar bu zammı yapmak zorundalar nedenide ülkenin tamamen dışa bağımlı olması petrolün variline dünya çapında zam gelince türkiyede pompayada yansıyor..

petrol fiyatı nasıl düşer onuda söyliyim dışa bağımı azaltır en azından kendi elektirğini dışa bağımlı olmadan kendi kaynaklarına ürete bilirsen petrole ihtiyacını mminumuma indirirsen elektrikli ulaşımı tramvay yeni nesil elektrikli trenlerle ön plana çıkarıp kullanırsan petrole ihtiyacı azaltırsın kısaca sadece binek araçlara petrol gerekse o zaman devlet petroldeki vergileri azaltabilir buda benzinin litre fiyatında düşüş yaratır.. bunun dışında şu anki mevcut fiyatların düşmesine imkan yok çok büyük bir eylem olsa geri çekerler ama 1 ay sonra bu sefer iki misli eklerler..

bunun dışında 15 sene içinde küresel ısınmadan dolayı kısmı bir buz çağı olucağı söyleniyor bu bilgi bütün ülkelerin askeriyelerine ve devlet yetkililerine ulaşmış bu kısmi soğuma ile avrupanın kuzeyi holladanın kuzey kısmı komple buz çağı yaşıycakmış buralardan 1.5 milyon insan göç ettirilicekmiş başka ülkelere tükiyede bu ülkelerden biri deniyor.. o yüzden şimdiden stok yapmaya başlamış ülkeler petrolü yoksa dünya çapında petrol tüketiminde bir düşüş var ama varil fiyatlarında çıkış var yani tam tersi bunu buna bağlıyorlar..

o zaman size bol nefes tüketmeler. boşa kürek çekmeler ;) hadi bakalım tartısın eger 1krş düşürebilrseniz herhangi bir zammı BRAVO! size. bu tartısmayı bizler değil bizim seçtiğimiz vekillerimiz yapar. ben böyle çok hükümet yıkıp yenisini kuran gördüm... ve inan hepsi hayal ürünüydü...

biz zaten hükümeti, yada zamları düşürmek için konuşmuyoruzki sadece çıkıp bağıra bağıra söylemek isteyipte söyleyemediklerimizi tartışıyoruz. burası fikir,bilgi-alış veriş platformuysa çok gereksiz, sadece gülmek için, yeşillik olsun diye açılan konulara bile yüzlerce mesaj yazıyorsak sosyal, ekonomik, psikolojik yaşamımızı birinci dereceden etkileyen unsur yani hükümet bunu konuşmak çok güncel ve gerekli bence. zaten konununda özünde hükümetin benzine yaptığı şuursuzca zam var. ülke 70li yıllarda insanların siyasi görüşleri yüzünden konuşamadığı, işkence gördüğü, sokakta yürüyemediği, hatta öldürüldüğü zamanlar değil artık. burada ne kadar konuşmazsan konuşma dışarda hangi ortama girersen gir bunlar konuşuluyor. ama işte ne kadar konuşursan konuş bizim düşüncelerini kafalarında kemikleştirmiş hiç bir yoruma açık olmayan büyüklerimize gelde laf anlat.neymiş başkada kimse yokki kime atsak acaba. ulan sanki hepsini denedik bir bunlar kaldı elimizde. bu ülkeye genç siyasetçiler taze kan lazım. ülke inceden inceye kötüye gidiyor olan bizim gibi alt tabakaya oluyor.

arkadaşım arabanın içinde oturma eylemi yapsanda bir şey değiişmez bu insanlar bu zammı yapmak zorundalar nedenide ülkenin tamamen dışa bağımlı olması petrolün variline dünya çapında zam gelince türkiyede pompayada yansıyor..

petrol fiyatı nasıl düşer onuda söyliyim dışa bağımı azaltır en azından kendi elektirğini dışa bağımlı olmadan kendi kaynaklarına ürete bilirsen petrole ihtiyacını mminumuma indirirsen elektrikli ulaşımı tramvay yeni nesil elektrikli trenlerle ön plana çıkarıp kullanırsan petrole ihtiyacı azaltırsın kısaca sadece binek araçlara petrol gerekse o zaman devlet petroldeki vergileri azaltabilir buda benzinin litre fiyatında düşüş yaratır.. bunun dışında şu anki mevcut fiyatların düşmesine imkan yok çok büyük bir eylem olsa geri çekerler ama 1 ay sonra bu sefer iki misli eklerler..

bunun dışında 15 sene içinde küresel ısınmadan dolayı kısmı bir buz çağı olucağı söyleniyor bu bilgi bütün ülkelerin askeriyelerine ve devlet yetkililerine ulaşmış bu kısmi soğuma ile avrupanın kuzeyi holladanın kuzey kısmı komple buz çağı yaşıycakmış buralardan 1.5 milyon insan göç ettirilicekmiş başka ülkelere tükiyede bu ülkelerden biri deniyor.. o yüzden şimdiden stok yapmaya başlamış ülkeler petrolü yoksa dünya çapında petrol tüketiminde bir düşüş var ama varil fiyatlarında çıkış var yani tam tersi bunu buna bağlıyorlar..

abi bu nasıl buzul çağı, 1 ocaktayız termometre 22.5 derece gösteriyor

ee hak ediyor bizim milletimiz ona zam buna zam.Evde doğalgaz yakamasın arabasına benzin koyamasın rahat rahat telefonlarda konuşamasıni,bir dünya şey varda kör olan birinin gözünü açamam :))sonra bide 55o lira maas alsın geçinsin daha neler..

bu zammı yapan adamların saatte harcadıgı benzin parası 3 kişinin maaşına bedel..hak ediyolar daha da fazla yapsınlar ki oy versinler yine..ülkeyi sattılar ;)))
şimdi vatandaşın parasını yiyorlar :))

YAŞA tayyip abi :))) ne diyim yine gidin oy atın :)))) altınızdaki donuda alsın :)))

Evt arkadasima en icten dileklerimle katiliyorum menfaat icin malum partiye gecen meclis uyerli taniyorum konushurken yuzlerine soyluyorum hic valla alismislar bizim paramizi yemeye bogazlarinda dursun.........

Artık hiç şaşırmaz oldum :D Hatta alışkanlık yaptı :) Diyordum yine bayadır zam yapmadılar derkeeenn takiii yeni zamı tabelada göreseye kadar :( vee artık olay araç kullanmamaya kadar götürcem yazın kullandığım branda kış için yeterli değil karda kışdada boyaya zarar vermeyecek bir branda almayı düşünüyorum ;)

http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_32761_Opel_Astra_Sedan_Vectra_B_Sedan_Calibra_Branda.html

Sizce boyaya bu brandalarda zarar verirmi :(

branda tavanda ve kaputta boyanın deforme olmasına sebep oluyor. eniştemde kullanıodu arabası metalik yeşildi tavan ve kaput parlaklığını yitirdi sanki zımpara yapılmış gibi oldu. hem sıcaktan hemde brandayla araç arasında kalan toz parçaçıkları sürtünerek arabayı mahvediyor.

Geri