12000x0,18=2160 benzin
6000x0,12=720 lpg
2160+720=2880 toplam 1 yılda
6000x0,12=720 lpg
2160+720=2880 toplam 1 yılda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biniyosan alıcan benzin mazot ne farkederki sonuçda para
mazotlu araba alırlar az mazot yakar zannederler
halbuki mazotlunun hem araç olarak fiyatı pahalıdır hem servis bakımları çok sıkdır hemde servis bakımları çok pahalıdır hemde mazotlu motorun ömrüde kısadır bunu bilmezlerde bazıları aracım çok ekonomik çok az yakıyor derler üflüyor mazotu diye sğda solda böbürlenirler çok gülüyroum o insalara
ben almışım ikinci el 2004 vectrayı 25 e arkadaşım aldı 2004 45 milyara passat 1.9 tdi comfortline ben 2 sene binsemde aradaki o para farkını kapatamam ben aldığımdan beri sokdum iki kez bakıma toplasan 1 milyarım gitmişdir servise arkadaş en son bir bakımda 1.280 verdi bir bakıma sadece önceki bakımada 700 küsur vermişdi şimdi sorarım bunun nesi avantajlı ben almışımdır 2 senedir 6 milyarlık benzin sallıyorum oda almışdır 6 milyarlık mazot bu işlerde karlı mazotlumu benzinlimi
Arkadaşlar firmalar enayi değil kimsenin kara kaşına kara gözüne araba üretmez heleki ben biliyorm isteseler suyla çalışan arabayı sürerler piyasaya iş bedava olsa ama yapmazlar para kazanmak için hepsi petrol şirketleriyle petrokimya çelik sanayi v.b iç içe oratk olmuşlar..
Peki gerçekden avantajlı olan şey ne derseniz gerçekdne avantaklı olan şey lpg çünkü bu firmaların tekelinin dışında çıkan altarnetif bir sistem oldu ve benzinli arabaya tatbik edilebildiği için büyük masrafıda yok ayırıca yeni teknoloji lpgler motora minumum zarar maksimum performans ve maksimum ekonomi sağlıyor lpg fiyat olarakda ucuz ucuz olmasının nedenide gene büyük petrol tekellerinin dışında alternatif gaz şirketlerinin bunu çıkartması
benim aracımda yok ama ilerde düşüne bilirim
arabayı dizel kızı güzel alacaksın deyimi boş ozmn
1 yıl boyunca yaptığınız km sayısı fazla ise dizel kullandığınız ilk andan itibaren benzinden vazgeçeceksiniz(işe maddi yönden bakarsanız), ben buna eminim