Bertone için jant seçimi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mnzr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araban görüntü olarak çok güzel olmuş ama kullanım olarak arabada ne gibi olumsuzluklar oldu ben aslında 16 ya daha sıcak bakıyorum ankarada yollar felaket kötü :(

arkadaşlar bertone için jant arıyorum nasıl bi model alsam çok kararsızım . aracın resmi aşağıda düşündüğüm jant ise;
http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=8168&k_id=1088&kn=TFT

sizce nasıl olur photoshop kullanmayı bilmediğimden uygulayamadım.. öneri sunarsanız sevinirim teşekkürler..

pic0008je8.jpg

Linkte Verdigin Jant 4 Bijon Bu Arada Senin Aracın 5 Bijon.Bi Anda Satın Alıp Ugrasma Diye Bi Hatırlatma :)

araban görüntü olarak çok güzel olmuş ama kullanım olarak arabada ne gibi olumsuzluklar oldu ben aslında 16 ya daha sıcak bakıyorum ankarada yollar felaket kötü :(

İnan İstanbulunda Yolları Felaket.Cok Sertlesiyo Araba Onu Soyliyim Hem Yay Hem Jant Olursa.Dikkat Etmek Gerekiyor.Cukurlara Cok Girmedikce Bi Zorluk Cekmessin Ama 120'le Giderken Sert Bi Cukura Girdinmi İlk Seferde Kaza Yaptım Sanırsın :)

17 alınca yay şart zaten ben 16 da yoğunlaşim o zaman siyah olcak zaten jant iyi durur diye düşünüyorum cevapların için çok teşekkürler...
bu arada son bi soru lastik olarak hangi marka kullanıosun memnunmsn ???

Lastik Olarak Kumho Aldım.Kuruda Cok Memnunum Ciddi Guzel Tutuyor Ama Yagmurda Bıras Dikkat Gerektiriyor.Ole Agresif Bi Sofor Degilsen Fiyat Performans Basarılı Bence ;)

mert in jantlar güzelmiş o tarz daha çok ykaısır

güle güle kullan mert

kumho benimde aklımdaki markalardan biri
sendeki oz ların fiyatı ne civarda ??

Benimkiler Oz Superturismo Modeli 4 Adet Jant Ortalama 1200 Eurolara Flan Geliyodur Tahmınımce Lastiksiz Fiyatı Tabi.O Aralardadır.2.El Temiz Bakabilirsin Tabi Oda Bir Secenek Sonucta...

Bende Oz Var Tavsiye Ederim Hem Sık Hemde Gayet Hafif...
alyanak0071wc0.jpg
işte bunu diyordum 10 numara..

ikinci el bulmak zor bulsan 5*110 bulmak zor aslında ikinci elde fiyatlar çok iyi olabiliyo ama şans lazım :)

Geri