Bertone için jant seçimi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mnzr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Linkte Verdigin Jant 4 Bijon Bu Arada Senin Aracın 5 Bijon.Bi Anda Satın Alıp Ugrasma Diye Bi Hatırlatma :)

teşekkürler hatırlatma için fakat 5x110 u da var jantın fuarda gördüm :)
konu baya güzel olmuş paylaşım açısından.. senin jantların da çok güzel hakikaten fakat ben 17" düşündüğüm için göstermez mi diye endişem var daha önce hiç bu kadar kararsız kalmamıştm :)

teşekkürler hatırlatma için fakat 5x110 u da var jantın fuarda gördüm :)
konu baya güzel olmuş paylaşım açısından.. senin jantların da çok güzel hakikaten fakat ben 17" düşündüğüm için göstermez mi diye endişem var daha önce hiç bu kadar kararsız kalmamıştm :)
Benim Jantlarımda 17'' Ama Acık Renk Oldugu İcin Dolu Duruyor.Siyahta Bence Aracın Uzerinde Gormeden Alma Siyah Biraz Daha Ufak Gıbı Gozukuoyor Cunki...

Benim Jantlarımda 17'' Ama Acık Renk Oldugu İcin Dolu Duruyor.Siyahta Bence Aracın Uzerinde Gormeden Alma Siyah Biraz Daha Ufak Gıbı Gozukuoyor Cunki...

görmeden mümkün deil almam bi çuval para vercez bi sürü denerim ben jantçı yandı :)

kırmızıda böyle durur mu acaba sende çok iyi durmuş ama hala kararsızım :)

Senin Arbanda Siyah Kenarları Kırmızı Seritli Bi Jant Bence Kotu Durmaz Gibi Geliyo Ama 17 Oldugu Belli Oluyorsa Dahada Guzel Olur.Bide Film Yaparsın Camları Tadından Yenmez:)

mert kardesımın arabası guzel durur yakında bıde sıyah fılmıde koydu mu tamadır zaten onunkı kadar hos sade astra yok gıbı :D

mert kardesımın arabası guzel durur yakında bıde sıyah fılmıde koydu mu tamadır zaten onunkı kadar hos sade astra yok gıbı :D
Tesekkurler Arekcim.Her NekadarArabamın Kaputuna Otursanda :P Sen Ole Diosan Oyledir :)

selam arkadasım
ümraniye carrefour da geçen gördüm senin arabanın aynısını,adam 5 kol 17 krom jant koymuş ama araba burdayım diyor...ben çok beğendim vallahi süper yakışmıştı

2.jpg

bence budur konig hotswap acayip yakışır :)

http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&auto=op&model=Astra%20G%20[5/110]&velikost=17&typ=typ%20T98C%20Coupe

linke tıklarsan yaklaşık benzeri var

Geri