Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler çifti 5 tl
[/quote]
halil abi getirmişlermi ledli ampülleri nasıl olmus.keske bir foto alsaydın abi merak ettim ostimdede getireceklerdi güzel duruyormu
[quote author=hllb link=topic=730.msg25118#msg25118 date=1302547924]
[quote author=HaKaN link=topic=730.msg25116#msg25116 date=1302547745]
güzel olmuş sn.hllb, beğendim ben de.
teşekkürler çifti 5 tl
[/quote]
halil abi getirmişlermi ledli ampülleri nasıl olmus.keske bir foto alsaydın abi merak ettim ostimdede getireceklerdi güzel duruyormu
[/quote]
walla ben beğendim (ama ben sorduğumda ellerinde yoktu gerçi alcam dersen getirirler heralde, ) hangisi daha iyi ışık veriyor bilmiyorum yanyana koymadan anlamak zor. ama bir artısı var. yanmadığı zaman içerde mavi mavi sırıtmıyor. yalnız mtech den 10 tl daha pahalı. gerçi 10 tl bişey değil istanbul tayfası 50tl civarı aldılar
[quote author=yaramaz06 link=topic=730.msg25121#msg25121 date=1302548102]
[quote author=hllb link=topic=730.msg25118#msg25118 date=1302547924]
[quote author=HaKaN link=topic=730.msg25116#msg25116 date=1302547745]
güzel olmuş sn.hllb, beğendim ben de.
teşekkürler çifti 5 tl
[/quote]
[/quote]
walla ben beğendim (ama ben sorduğumda ellerinde yoktu gerçi alcam dersen getirirler heralde, ) hangisi daha iyi ışık veriyor bilmiyorum yanyana koymadan anlamak zor. ama bir artısı var. yanmadığı zaman içerde mavi mavi sırıtmıyor. yalnız mtech den 10 tl daha pahalı. gerçi 10 tl bişey değil istanbul tayfası 50tl civarı aldılar
[/quote]
bu hafta sonu bi gidelim bakalım mı abi ne dersın uyarmı tabi müsaitsen
teşekkürler çifti 5 tl
[/quote]
[/quote]
[/quote]
bu hafta sonu bi gidelim bakalım mı abi ne dersın uyarmı tabi müsaitsen
[/quote]
cumartesi müsaitim, pazar sabahtan olabilir. ama pazar zaten servis kapalı olduğu için yedek parçaya soramayız. ancak corsadakine bakarız. aslında şuna benziyordu ama bunlar ufak gelir sanırım http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/573/Dipsiz-Park-Ampulu-Ledli
abi bunu biliyorum zaten tüh cok heveslenmıstım degısık bırsey dıye neyse yıne ostıme kaldık anlasılan bakalım adamın getırecegı nasıl,ugrasıyorum felan dedı ama yarın bır arayım bakayım ne yapmıs son durum neymıs baya orjınal bırsey felan demıstı
sen oraya sor. olmadı reise getirin deriz. adam süs diye getirmedi ya. örnek getirmiş isteyen olursa getircek demek ki. olmadı özene zaten gelecek t20 ama hala yok az önce baktım
abi ostimdeki yere sordum daha haber bekliyolarmıs ledli ampül için sonra reiside aradım elıme 1.5 ay sonra felan gececek dediler fiyat belli değil dedi aksesuar bölümü
abi ostimdeki yere sordum daha haber bekliyolarmıs ledli ampül için sonra reiside aradım elıme 1.5 ay sonra felan gececek dediler fiyat belli değil dedi aksesuar bölümü
[quote author=yaramaz06 link=topic=730.msg25231#msg25231 date=1302589161]