beyaz balınam

DOĞANAY06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar beyaz balınamın son halını sız ıle paylaşmak ıstedım yenı jant ve lastıkler taktırdım sızce nasıl olmuş yorumlarını beklıyorum

1003227small.jpg

1003228small.jpg

1003230small.jpg

1003229small.jpg

1003231small.jpg

1003232small.jpg

1003233small.jpg

1003234small.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/3659/1003234small.jpg

harikaa çook güzel kazasız belasız güle güle kullan bu arada ön farlardı siyah taban mercekli yaptınmı fevkin fevkinde olur:D

harikaa çook güzel kazasız belasız güle güle kullan bu arada ön farlardı siyah taban mercekli yaptınmı fevkin fevkinde olur:D

sız farkları komple degiştirmemi mi soyluyorsunuz yoksa asdece farların içine bir işlem yapmam gerektıgını soyluyorsunuz. eger farları degiştirin dıyorsanız bı şu an için imkansız çünki jant ve lastıklerın taksıtlerı yenı başladı onlar bıtene kadar bişey yapamam fazla açılmak istemıyorum :(:cry::(

:D:p:D

oda doğru yavaş yavaş tabbi yapılır... farlar içinde söylediğim siyah taban mercekli angel eye farlar içinede Xenon yaptınızmı çook güzel olur logo iptalli panjurlar en sona da stop ve spor helezyon yaylar ;)

Spor helezyon yaylar arabyi pistiriyormu tam olarak gorevi ne araçaki mevcut yaylardan farki ne

arabayı yere biraz daha indiriyor spor güzel bi görünüm verir ayrıca virajlara daha güzel yapışırsın;)

ARAÇ BU HALDE ÇAMURLUGA SURTUYOR O ZAMAN TEKER ILE ÇAMURLUK AKRABA OLURLAR BIRBIRLERINE SURTE SURTE :d

205/40/17" lastılerın ebatı bunlar arkadaşlar

Geri