beyaz balınam

gülegüle kullan da,, jip gibi duruyo araba

güzel olmuş kazasız belasız inş.

açıkcası ben beğenmedim zevkler ve renkler tartısılmaz sen beğendiysen problem yok....birde o sinyallerdekiler olmamıs sokersenız daha guzel olur...

açıkcası ben beğenmedim zevkler ve renkler tartısılmaz sen beğendiysen problem yok....birde o sinyallerdekiler olmamıs sokersenız daha guzel olur...

arkadaşım ben sokemem sokmem aracımın bır yerınde turk bayragı taşıyorum buda benı onurlandıryor ben sokmem ıstedıgı kadar kotu dursun

öncelikle allah kazadan beladan cezadan saklasın. farların üzerindeki beyaz bant ve sinyallerdeki ay yıldız dışında çok güzel araç, ama illa sende benim gibi aracında bayrağımızı taşımak istiyorsan ben türk bayraklarını yan sinyallerin hemen altında yapıştırdım. gece bile görünüyor çok güzel oldu sende yandaki GLS yazısının hemen altına yada üstüne yapıştırırsan daha güzel olur bence

Son düzenleme:
arkadaşım ben sokemem sokmem aracımın bır yerınde turk bayragı taşıyorum buda benı onurlandıryor ben sokmem ıstedıgı kadar kotu dursun
Olayın boyutuna bakarmısınız yaa...ben sadece yakısmamıs dedım ve yine diyorum bence yakısmamıs he zevk senın araba senın...bu arada bende bayrağımızı tasıyorum arabamda arka camın onunde...

Yok mu başka yorum yazacak arkadaşlar

ben yazayım kardeşim ayıpsın..:D
öncelikle arabana vermiş oldugun isim cok güzel.
belli ki en çok begendiğin yeri jantlar aracının,hep orayı çekmişsin:D
bu tip jantlar genellikle optima,flash gibi araclarda kullanılıyor.
hangi akla hizmet gidip böyle bir jant seçimi yaptın anlayamadım dogrusu..??
ön far ve stoplar apaçi aracını andırıyor.yalansam söyle??
hele o sislerin bitiriyor işi:D

ben olsam daha sade ve agır bir jant secerdim..
çünkü a kasaya hos gidiyor gercekten..
arabamı gereksiz ve ucuz donanımlarla donatacagıma,sade ve güzel kalmasını isterim..

ama yine de şahane bir araban var,sonuçta o efsane kalmayı basarmıs araclardan..
kazasız belasız..

Geri