beyaz balınam

ben yazayım kardeşim ayıpsın..:D
öncelikle arabana vermiş oldugun isim cok güzel.
belli ki en çok begendiğin yeri jantlar aracının,hep orayı çekmişsin:D
bu tip jantlar genellikle optima,flash gibi araclarda kullanılıyor.
hangi akla hizmet gidip böyle bir jant seçimi yaptın anlayamadım dogrusu..??
ön far ve stoplar apaçi aracını andırıyor.yalansam söyle??
hele o sislerin bitiriyor işi:D

ben olsam daha sade ve agır bir jant secerdim..
çünkü a kasaya hos gidiyor gercekten..
arabamı gereksiz ve ucuz donanımlarla donatacagıma,sade ve güzel kalmasını isterim..

ama yine de şahane bir araban var,sonuçta o efsane kalmayı basarmıs araclardan..
kazasız belasız..

1)bana bır tane gostersene arkadaşım bu jantın aynısından flash takılı olanını
2)sisler arac alındıgı zaman vardı üzerinde çıkartamıyorum tamponu kesmişler
3)hep jantların resmını çekmışssın demıssın jantlar yenı ondan dolayı çektım
4)apaçı derken neyı kasdettın

öncelikle allah kazadan beladan cezadan saklasın. farların üzerindeki beyaz bant ve sinyallerdeki ay yıldız dışında çok güzel araç, ama illa sende benim gibi aracında bayrağımızı taşımak istiyorsan ben türk bayraklarını yan sinyallerin hemen altında yapıştırdım. gece bile görünüyor çok güzel oldu sende yandaki GLS yazısının hemen altına yada üstüne yapıştırırsan daha güzel olur bence

evet fatıh arkaşımda olmamış dedı bıraz dusundum ve sokmeye karar verdım bıraz once soktum far kaşlarını ve sınyal kırmızılıları ve yarın yenıden kaş yaptıracam sinyalları açık siyah cam fılmı ıle kaplatacam

1)bana bır tane gostersene arkadaşım bu jantın aynısından flash takılı olanını
2)sisler arac alındıgı zaman vardı üzerinde çıkartamıyorum tamponu kesmişler
3)hep jantların resmını çekmışssın demıssın jantlar yenı ondan dolayı çektım
4)apaçı derken neyı kasdettın

arkadasım,sen aracının resimlerini buraya eklersin,bizde yorumlarımızı yaparız.yorumumuzu yaptık,iyi dileklerimizi diledik,kapandı.
bu başlığa giren herkes jantlar manyak,araba manyak,mükemmel,harika,cok deli,müthiş bişey,kışkırtıcı,super,perfect,on numara,number one v.s diye yorum yapmak zorunda değil.

arkadasım,sen aracının resimlerini buraya eklersin,bizde yorumlarımızı yaparız.yorumumuzu yaptık,iyi dileklerimizi diledik,kapandı.
bu başlığa giren herkes jantlar manyak,araba manyak,mükemmel,harika,cok deli,müthiş bişey,kışkırtıcı,super,perfect,on numara,number one v.s diye yorum yapmak zorunda değil.

sana oyle yaz dıyen oldumu senın yazdıgın yorumun ben tınlamıyorum zaten sen meraklanma yaptıgın işi neden kotuluyorsun yok şu arabaya takıyor yok şu şöyle hangı arabaya takıyorlar gostersene ortaya attın bı laf kanıtlaa

sana oyle yaz dıyen oldumu

sana mı soracagım?
benle tartışma güzel kardeşim..
kazasız belasız..

bana emır verır gıbı konuşma tartışmayı sen başlatıyorsun şurda guzel guzel konumuzu yazıyoruz sen konuyu başka yerlere çekıyorsun

O.A.G ye katılıyorum..Jantlar malesef iyi bir seçim değil.Hangi araçta oldugu önemli değil,Ferraride de olsa güzel durmuyor bu tip jantlar hiçbir araçta...Krom olayı çok çok basit kaçıyor.Onun dışında arka farlar simsiyah,hem güzel durmuyor,hem de trafikte tehlike yaratabiliyor,görüş açısından. Far kaşı idare eder,ancak sinyaller işi bozmuş,ki zaten değiştirmişsin.Sislere bir laf etmeyeceğim,çok kötü değil,ama daha iyisi yapılabilirmiş zamanında eski sahibi tarafından.Eğer böyle kullanacaksan aracı yay takmanı öneririm..Lastikler sürtüyorsa ebat yanlış demektir.

Ayrıca yorumlarınızı bekliyorum diyorsun,yapılınca da laf ediyorsun,anlamadım bu mantıgı da.İyi veya kötü herkes yorum yapmakta özgürdür,düşünceler bizim,uygulaması ve zevk sana kalmış,alınmana gerek yok.

pekı oyle dıyorsanız oyle olsun bende sızı anladım

pekı oyle dıyorsanız oyle olsun bende sızı anladım

Öyle diyoruz ama öyle olmasına gerek yok..Sen nasıl seviyorsan o güzeldir tabiki senin için.Biz sadece fikrimizi söylüyoruz,belki bir yardımımız dokunur diye aracını değiştirmek için..Modifiye kişiye özeldir,fikirler alınır,istenilen yapılır...Tekrar diyorum ya alınmana gerek yok..Aracın kötü demedi kimse merak etme :) ve dediğim gibi,belki yay takarsan aracına çok güzel görünecektir...

Ama bence ıncık cıncık takma araca başka,sinyal kaplamasıdır falan gibi,sade dursun.

yok olmamış dedıler bende soktum zaten ama sınyallerın bırı açık renk çırkın duruyor yenıden fılm kaplamam lazım ama sıyah ve ınce olacak alındıgım yok alınsam konu açmazdım şimdiye kadar

Geri