BEYAZ IŞIK ve GÖRÜŞ KÖTÜLEŞMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecendi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
NARVA takın ne yagmurdan ne göz yormasından etkilenin;)...
NArVA piyasada bulunmayan ama ne osram ne philipsin kalite olarak yanına yaklaşabilecegi bir ampul....

ben de beyaz ampul denemiştim, tamam görüntü güzel ama yolu göstermiyor gerçekten. mesela ankarada eskişehir yoluna çıktınız. yol tamamen sarı ışık aydınlatmalı. farınızın aydınlatmasını göremezsiniz. yanınızdan xenon farlı biri geçse onun farları sarı ışığı bastırıp yeri beyaz gösterir bakarsınız oyle :) ama sizinkinde sanki farlar yanmıyomuş gibi görürsünüz dediğim gibi aydınlatması olan yollarda. ben bu yüzden vazgeçtim beyaz fardan. düğün sonrası xenon taktıracağım.

arkadaşlar çok saolun bilgiler için okadar çok sey varki hangısını uygulayayım kafam karıştı:) araç daha yenı agustosta aldım acaba orjınallerımı dursun bı turlu karar veremedım.

http://forum.donanimhaber.com/m_12066172/tm.htm incele bende mtec super white serisi var çok memnunum standart sarılardan daha detaylı aydınlatıyor geçen hafta arkadaş gece almaya gittim uzunlar mı açık dedi ben hayır kısalar dedim inandıramadım birkaç kes sordu gerçekten standartlardan daha uzağı aydınlatıyor ve karşıdan gözü kesinlikle almıyor göz yorulması için bişi diyemeyeceğim o kadar uzun süre gece kullanmadım ama yormaz gibi geldi gözü okşuyor çünkü ve çok homojen dağılıyor mercek olsa çok daha etkileyici olur ama normal hali bile güzel tam beyaz rengi tavsiye ederim hepsiburadada 20 ytl sislere de aldım çok güzel

mtec in üstünde acayip boya var halojenin de

xenonda mtec süper sonucta japon kalitesi yollarda görmüşsünüzdür sorento ve yeni civiclerin aydınlatmasını

bence ilerde xenon yaptır ama hevesini alsın diye geçici osram night breaker diyorum

fiyatta uygun bence

yağmurlu havada ve koyu renkli asfaltta xenonlar bile yetersiz gelebiliyor, o yüzden bu tip ampüller bu havalarda çok sorun olacaktır.
o yüzden yaa xenon ya da normal sarı halojen ampülleri kullanın

mtech super white kullandım ve kesinlikle tavsiye etmem, çok kalitesiz bi aydınlatma sunuyor.osram night breaker güzeldir ancak o da beyaz-sarı renktedir.eğer xenonumsu renk arıyorsan istediklerini tam olarak karşılamayabilir osram...

bende önceki arabama taktırmıştım. arkadaşların dediği gibi karşıdan araba gelince yetersiz kalıyor, yağmurdada aynen zaten. geri söktürmüştüm. bilginize. ama görünüş süper oluyo tabi. bence hiç taktırmayın derim.

Geri