BEYAZ IŞIK ve GÖRÜŞ KÖTÜLEŞMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecendi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Osram nightbreaker çifti yaklaşık değil
30 ytl aldım bir çift

kesinlikle mavi ampul önermiyorum arqabamızda birçok mavi ampulü denedik ama hiçbiri sarılar kadar iyi aydınlatamadı osram cool blue,mtech 4750k süper white, yetkili servislerde satılan opel marka mavi ampullerden,100w lık mavi ampullerden aldık ama hiç biri istediğimiz gibi olmadı yalnız mtech sahiden mavi rekte yanıyordu ışık şiddeti karanlıkta iyi fakat aydınlık ortamda ve yağmurlu havada farları kapatıp açıyorduk ışık faln olmuyodu inip farlar çalışıyormu die bakıyorduk okadar kötüü aydınlatma var ki bu bizim denediğimiz en iyi mavi ampuldü bu ampulleri 6 aya yakın kullandık 2-3 kez kaza atlattık ve en sonunda riske girmeyip mtech 8000k xenon taktırdık en iyisi xenon 3 kat daha fazla ışık veriyor ve aydınlatmadan hiçbir sorun yokk biraz daha bekleyi xenon almanı öneririm

ben iki aydır narvanın 100wattlıklarını kullanıyorum h1 h7 olarak uzun ve kısada ilaveten rölede kullanmadım herhangibir problem yok.Arabanın orjinal röleleri vart zaten.

kardes bak benım avatardakı farlar ampul beyaz goruosun dımı. arkdasımda aynı arabadan war xenon takılı onunkınde. yan yana koyduk yaktık benım beyaz dedıgım ampuller xenonun yanında sarı yandı resmen. bıde aydınlatmıo anca parkları sıslerı kısaları degıstırcen belkı ama tek kelime

XENON

Geri