BEYAZ IŞIK ve GÖRÜŞ KÖTÜLEŞMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecendi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence o beyazımsı yanan ampüllerden sakın takma gerçektende öyle yağış olunca görüş 0 iniyor, onu takıcağına git xenon kit tak derim....;)

NARVA takın ne yagmurdan ne göz yormasından etkilenin;)...
NArVA piyasada bulunmayan ama ne osram ne philipsin kalite olarak yanına yaklaşabilecegi bir ampul....
narva nın hangi modelini diyorsun acaba bi araştırsak bu kadar iyi ise

Hüseyin abi ben beyaz ampul olarak narva takmıştım şimdi xenona döndü:)
ve karşılaştırmazsak iyi olur:D

originalden başkasını kullanmayınız.
can güvenliği dahada önemli görüntü açısından
illaki takıcam dersen beyaz alırsın bi xenon kiti komple 450-750 ytl arası değişiyor buda olur biter,bence bekle derim hella firması astra h lar için mercekli far yapıyorlar buda yakın bir zamanda çıkıcak

bende zaten uzunlar için düşünüyorum kısalar xenon yaptırdım biliyorsun uznlar biraz zayıf kaldı onada kuvvetli bir normal ampul alıp takayım diyorum
onun için sormuştum

abi narvanın 85watt lıkları var.
ama direk baglantısı sakat bi elektrikciye sormak lazım.

arkadaslar sarı en iyi aydınlatan ışıktır renk maviye kaçtıkça yagışlı ve sisli havalarda performans düşer. bu ışıgın dalga boyu ile alakalıdır biraz. bu yüzden orjinal çıkışlı xenonlarda 4300K kullanır üreticiler ;d

Son düzenleme:
zenonun haricinde beyaz ışık istiyosanız
philips diamond vision derim
ama sarı işik gece görüşüm iyi olsun uzun yolda önümü iyi göreyim diyosan ozaman osram nighbreaker derim çok güzel aydınlatıyo ikisinide kullandım

zenonun haricinde beyaz ışık istiyosanız
philips diamond vision derim
ama sarı işik gece görüşüm iyi olsun uzun yolda önümü iyi göreyim diyosan ozaman osram nighbreaker derim çok güzel aydınlatıyo ikisinide kullandım

Osram nightbreaker çifti yaklaşık 30 ytl

Geri