Beyaz Plakalık Ampulü Astra-H?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hakan bugun yaptım işlemi ;) 5dk sürmüyor sonuç ise yeterli :good:

Tamam Hakan ben gelene kadar yaptır ozaman sen.Çok tepki aldım siteden:D:D

hmm süper o zaman :D bende aldım şu an önümde ampuller ama garajda araba arkası duvara dayalı öndede araba var boşuna rahatsız etmiim milleti cuma nede olsa cıkarıcam hem beyaz ampullerlede takılırım biraz :):)

:D:D
yarım litre benzin var olm depoda nereye takılıon

çeyrek depo olmasın o takılınca yarım litre kalır işte:kop:

ben corsama taktım 4 lü ledlerden arıza lambası yakmadı hatta tavan lambaları bagaj lambası ön parkları hepsini 4 lü led yaptım. Ve görselliği akşamları mükemmel. Mtec beyaz park ampülleri ledler gibi beyaz değil ama sarılara göre daha iyi.

nasıl yaptığını anlatırmısın acaba 4lü led dediğin nasıl bişey?? merak ettim..:p

nasıl yaptığını anlatırmısın acaba 4lü led dediğin nasıl bişey?? merak ettim..:p

Ön parklar-Arka plakalık park ampülleri Ön tavan lambası hepsi dipsiz park ampülü tipinde.

4lü led dediğim böyle bişey
http://www.sahibinden.com/4_ledli_p...6067WQQpXQQdisplayitem&keyword=park led ampül

Ben 10 tl ye almıştım çiftini.

Arka tavan lambası ve bagaj lambasıda başka tür bir ampül kullanıyor.

Herhangibir oto aksesuar dükkanına girdiğinde 4lü led dipsiz park ampülü diye sorduğunda bulabilirsin. ayrıca xenon farlarada birebir uyum sağlıyor.

topkapıdaki autoshopta vardır yarın uğrıyayım öğlende...

tam bilmiyorum ama ledler normalden daha fazla elektrik çektigi için arıza lambası yakıyo diye biliyorum ben..

Geri