bıktım bu cezalardan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buyrun bi ceza daha düşünüyorum ne zaman gittim küçükyıla ya ne zaman dur ihtarına uymadım çokk merak ediyom .. :mad: :mad:
sanki benle kazanıyorlar parayı yaw ne iş anlamadım hani köprü baglantı yollarında olsa belki diyicem ama dur ihtarı varsaki uyarım bu nerden çıktı nasıl olmuş anlaadım..

cezaaaaoy3.jpg

Ne varsa seni buluyor her şey,geçmiş olsun kardeşim...

beni seviyorlar bagımlılık yapmışım herhalde canı sıkılan yazıyor valla.

teşekkür ederim sagol..

muharrem abi allah yardımcın olsun sen en iyisi polis olo abi kurtul yada değiş arabanı bişeyler yap mimlendin sen abii suç işlesende işlemesende yazarlar artık plakanı o tartıştığın polis kesin yaymıştır

valla sanmıyorum serkancım gecen aya ait bi ceza bu gidip 4 taksit yaptırıcam parça parça ödeyecegim valla gına geldi yaw..

vergi koymıycaz, elektirğe zam yapmıycaz diyorlar, sonra parayı cezalardan topluyorlar. AYnı dert benimde başımda sayılır. İzmir çankaya da dükkanım var, polisler her 2 seferden birinde sorun çıkarıyor. Çarşının ruhsatta mal indirme yeri olarak belirlenmiş boşluğuna arabayı kitleyip gidiyorlar, ben 3 dakikalık mal indirirken polis damlıyor tepeme. Aynı Aga78 in dediği gibi benden başka 15 tane araba oluyor, ama araç başında tek beni gördüğünden başlıyor dütlemeye. "Düüüüüürrt, minibüs devam et!" son pakedi indirirken bi daha "düüüürt düt düt, alooo kime diyom beeeen???" Daha hiç ceza yemedim ama ordaki biçok memura mağazadan çocuğuna bişeyler hediye ettim. Ama buna rağmen göstermelik "düüüüüüürt, minibüs yürü" demeye devam ediyorlar hala :D PArdon ya bi kez ceza yedim, ama ben değil kayınço :D

Abi çok geçmiş olsun...Dua etmekten başka yapabilecek bişiyim yok...:(

bunlari okuyunca kesin dönüsten vazgeciyor insan...

Muharrem bu ne iştir ya hep seni buluyor bunlarda..Az parada değil...Bu gün bir 216 ytl kazanmak yada ceza olarak ödemek çokmu kolay ki bu cezalar çatır çatır kesilebiliyor..Alenen suç işleyene elbette cezesı kesilecek ama ego tatmin etmek yada racon kesmek içinmi bizim vergilerimizden onların maaşları ödeniyor...Benim cebimden çıkan parayla evini geçindiren adam beni baş tacı edeceğine beni korumak güvenimi sağlamak 1. vazifesi olacağına ona buna kolpa kesmeyi siyay gözlük takıp fbi'cılık oynamayı görev edinmişler...Nasıl bir ülke yaa...

Geri