Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne kesin dönüşü abicim oturun oturduğunuz yerde... Senede 1 gelip görüyorsunuz memleketin halini işte..Elbette gurbet zor ama burada insanlar öyle sıkıntılar içerisindeki aynı ev içerisinde gurbetlik yaşıyorlar..
Ne kesin dönüşü abicim oturun oturduğunuz yerde... Senede 1 gelip görüyorsunuz memleketin halini işte..Elbette gurbet zor ama burada insanlar öyle sıkıntılar içerisindeki aynı ev içerisinde gurbetlik yaşıyorlar..
Bizim ne suçumuz olacak muharrem...20yaşında çocuğun cebine kimlik belinede silah verip hadi hayırlı işler buranın ağası sensin dersen,onu ne denetleyip nede işini nasıl yapıyor yoksa layığıyla yapıyormu yapmıyormu diye bakmazsan sonu böyle olacak tabi..Denetleme mekanizması yok bizde...
fatih aslında doğru söylüyorsun ama onları biz alıştırdık sessiz kaldık aman dedik amirdir memurdur çekindik onlarda herşey biziz yaptılar buyur işte park etmededn ceza yazdı ve ben yarım saattir aracın başındayım sen yoktun dedi şok oldum yani ben istedigimi yaparım demek istiyor fakat bana biri benim onlara dedigim lafları dese bilmiyorum ne yapardım yani karaktersizleşiyorlar bazıları