Bilgi Ekraninda Buz Işateri Cikiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:)) ya arabalar biliyorsun kişiye özel üretilmiyo tamam sen anlamışsın ama anlayamnlarda çoktur abi o bakımdan yani:))

Yok ben de baya kalın kafalıymışım, geç anladım soğuktan sırtım tutulmuş:)

benim araçta yok bole bişi.... normal miii

Normal, opel yeni akıl etti.
Aslında söyle bir gelişmiş sistemi olsa , mesela yağmur sensörünün verilerini, termometrenin verilerini ABS sensöründen gelen verilerle karşılaştırıp düzensizliklere "dikkat ıslak yol kaygan yol " veya "dikkat buzlanma" " dikkat kaygan yol" gibi daha akıllı uyarılar verebilse çok başarılı ve takdir edilecek bir iş yapmış olurdu ama nerdee, 3 derecenin altına düşünce otomatik çıkan yazı olsa ne olur, olmasa da olur yani.
Ben şehrin göbeğinde 5-6 derecede buzda kayıp öndeki araca geçirmekten zorlukla kendimi kaldırıma atarak kurtulduğumu bilirim.

Son düzenleme:
benim arac ta bazen gokgurultusu firtina cikiyor seninki yine yagisli diilmis kuru don sanslisin :))) isin sakasi arkadaslar yazmis size, bu yolda buzlanma olmasina karsi uyaridir ..

Normal, opel yeni akıl etti.
Aslında söyle bir gelişmiş sistemi olsa , mesela yağmur sensörünün verilerini, termometrenin verilerini ABS sensöründen gelen verilerle karşılaştırıp düzensizliklere "dikkat ıslak yol kaygan yol " veya "dikkat buzlanma" " dikkat kaygan yol" gibi daha akıllı uyarılar verebilse çok başarılı ve takdir edilecek bir iş yapmış olurdu ama nerdee, 3 derecenin altına düşünce otomatik çıkan yazı olsa ne olur, olmasa da olur yani.
Ben şehrin göbeğinde 5-6 derecede buzda kayıp öndeki araca geçirmekten zorlukla kendimi kaldırıma atarak kurtulduğumu bilirim.
olsa fena olmaz ama yagmur yagınca zaten şöfer olan anlar yagmur yagdıgını yolun kaygan oldugunu. buz ısaretı daha önemlı.

Benim arabamda da ekmek resmi çıktı :D buda herhalde bak senin karnın tok sırtın pek ama dışarda bunu bulamayan insanlar var demek :D:D:D:D

maslaktan dönerken şu tabelayı okuyorum hep..DİKKAT VİYADÜKLER VE KÖPRÜLER YOLDAN DAHA ÖNCE DONAR .. yani 3 4 derecede o işaretin çıkması mantıklı.. bende o işaret çıkarsa 120 yle gidiceksem 100 le gidiyorum mesela.. hayatımda ufak tefek kazalar yapmışımdır tampon kaput falan filan değişmiştir ama en kötüsü floryaya giderken sahilde bir kayışım var anlatamam.. hiç bi maddi hasar olmadı şansıma ama en büyük tecrübe oldu hiç bi nane yapamıosun kaydığı an lose control oluyo.. öle havalarda arkadan yardırıp gelenlerede yol veririm hep mesela emniyet şerdinden kaptırmış geliyo kamil bi fren koysa fırıldak gibi döncek haberi yok çekiliyorum rahat rahat geçsin die

Geri