bilgisayar ekranını renkli nasıl yaparız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar en iyi iş kendi yaptığın işdir denirya bende aradım taradım almanya opelin sitesine girdim ve almancam yok ama teybin modeli DVD 90 Navi modeli yani sanırım ekranla bir ilgisi yok komple teyp değişicek yada ekranla teyp birlikde değişicek o kısmı çözemedim ama sadece teyp değişicekse o iyi işin güzel yanı dvd dediğine göre dvd filim falanda oynatabiliyorsun aracın orjinalliğini bozuk yok indash doubledin falan takmayada gerek kalmaz

sub-picDVD-90-Navi.jpg

ben adam buldum bir forumda romanyadan yolluyor ama ne akdar güvenilir onu bilemem http://www.astraclub.ro/index.php?showtopic=4731&st=0 adam burda elindeki teyiplerin panellerin resmini ve fiyatınıda belirtmiş yolluyor her yere hayla araştırmadayım

ohaaa. eleman aşmış. opelin parça satışçısı sanki. arkadaşlar bu iş için ses sistemlerinde yeni astra teyp adlıı topic e bakın. konuyu ben açmıştım gedpardan fiyatları almıştım astra h için. teybe 3000 ytl dedi. ekranda 1000 ytl imiş. yani yanına yaklaşılmıyor. ama dışarıdan getirtebilsek olur. bide benim açtığım konuda bir arkadaş cd30 mp3 teyplerde ekranı renkli taktığımızda oluyor demişti. taktırcaktı kendi ama daha cevap atmadı.

arkadaşın verdiği sitedeki fiyata bakın. valla harika
CID = 300€

Navi90 = 500€

Navi90 + CID = 700€

oo arkadaşlar bakın o sitede satıcı link vermiş. youtube video. cd30 ve renkli ekran çalışır diyo. yani iş renkli ekran bulmaya kaldı

evet bir birlik beraberlik içinde olursak bu adam anladığım kadarıyla çek cumhuriyetinden getirtiyormuş biraz araçtırma yaparsak bence bu ekranları üniteleri çok çok daha ucuza bulabiliriz

ya Türkiye ye niye getiren yok. eleman da 1, 2 tane yok. demekki biyerden sürekli temin ediyor. bence Türkiye de de vardır. ama araştırmak gerek. sirkecide tahtakalede bi baksam iyi olcak

bir bakarsan iyi olur varsa burayada yazarsın en azından ordakiler temin edebilir nu tür şeylerin merkezi çindir çünkü bence 150 euroya bulunur gibime geliyor bu cid

Son düzenleme:
Geri