bilgisayar ekranını renkli nasıl yaparız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim araç astra 1.8 tanıtım aracı renkli ekran bence arkadaşlar hemen renkli lcd alsın ve araçlarına takdırsın çok hoş duruyor.fakat tr opel astraların lcd küçük renkli lcd boyutu büyük onu nasıl montaj yapacaksınız.

photo0019zz9.jpg

dostum yabancı forumları okudum aldınmı montojı kolay diyorlar alalımda artık bir şekil uydurturuz :D benim esas kafamda ona bir şekilde dvd bağlatmak ama orjinalliğini bozmadan ee dvd 90 nıda şu an için alamıycağımız bir gerçek external bir bağlantı yapılırsa dvd playerda torpidoya koyulur süper olur :D

bizim cd30 mp3 ler dırek desteklıyomukı yanı renklı ekran montajı ıcın cıkıslar mevcutsa ekran aramaya baslıyayım ben bıran once bulup takayım

sanmıyorum bence software olayıdır software yenilenirse neden olmasınki

bence böyle birşey mümkün olamaz..

orjinali bozmadan renksiz erkanı cıkartıp renkli yapan olursa beni bulsun :D
ama söylerken bile imkansız geliyor..

Ekran boyutunda fark varsa sanırım olmaz. Ben satış görevlisine sormuştum neden bu ülkede yok diye bu ülkede navi yok o yüzden getirmiyoruz ayrıca kullanılmayan bir sistemi neden satın alasınız demişti bana bende ona şunu söylemiştim 2007 model bir araba alıcam (opsiyonlu dahi yok navi li model) 6 ay sonra bu sistem bu ülkede kullanılmaya başlanacak ben aracımı nasıl değiştirecem peki bu lastik yada jant değil ki kalıcı bişey bu ülkede navi kullanılacaksa bence opsiyonlu da olsa böyle bir secenek sunulmalı. Bu sadece opelin sorunu değil hondalarda da yok vw yok. be trafik de kia sportage ile yan yana gelmiştim adam açmış haritayı yolu izliyor süper bişey bu.

Son düzenleme:
navi türkiyede var artık nasıl yokmuş sallıyorlar navturk var tomtom dahil pek çko firmanın türkiye haritaları var belki adamın parası bol basıp parayı tomtomdan bu hizmeti alıcaklar

o yalan yoksada olsun onlara neymişki keyfimiz değilmi şimdi mercedes arabistana aaraba satıyor arabistanda çölde yağmur yağmaz diye yağmur sensörü koymasınmı yada kutupa bir ülke araba satıcak orda 6 ay gündüz 6 ay gece diye arbaya farda takmasınlar o zaman düşünsene bizim araçlarda neden far yok birader bu ülkede gece olmuyor ondan farsız yolluyorlar :) :) ağlanacak halimize gülelim bari

ama şu var araçlar standar değilmi arkadaşlar büyük demişsinizde neye göre büyük bütün araçlar aynı bantlardan çıkmıyormu ekran nasıl büyük olabilirki ayrıca ebayda verdiğim ilanlara bakrasanız uyumlu modeller içinde vectra c astra falanda var

Son düzenleme:
ekran bencede daha büyük ama olmaz diye bir şey yok. farkındaysanız ekranın takıldığı bölge içerden dışa doğru genişletilerek şekillendirilmiş. bu şu demek oluyor; buraya daha büyük bir ekran yerleştirebilirsiniz bence. sadece ekranın önünde, sağında, solunda ve üstünde kalan boşluk belli bir miktar daha azalacaktır. örneğin önüne cep telefonunuzu koyuyorsanız (ki ben bunu önermem) artık koyamayacaksınız demektir. sanırım burda sorun ekranı taktıktan sonra etrafına yeni çerçeve bulmak olacaktır. belkide çerçevesi ayrıca satılıyordur.
ayrıca bu forumda bir yerlerde mevcut cd30 cihazlarımızın renkli ekranı desteklediğini okumuştum. tabi dvd90 konursa harika olur. navigasyon ise şimdilik işin başka bir boyutu. çünkü türkiyede bu işi henüz layıkıyla yapan bir program yok. malum hergün yollar kazılıp tarfiğin yönü değiştiriliyor. bu sistem bence alt yapısı tamamen bitmiş kalkınmasını tamamlamış ülkelere özgü birşey ve de hep öyle kalacak.

Son düzenleme:
Geri