- Konuyu Başlatan
16-17 yaşında oldugunu o fotoğraftanmı tespit ettiniz
dikkatinizi çekerim temmuz ayındayız
yani okullar kapalı
ve bir çok okulda olduğu gibi o okulunda bahçesi bomboş
haaa
okulun bahçesinde cocuklar top oynuyordu yada oyun oynarken bu salaklığı yaptıysa gene buna apachilik denmez
eşşoğlueşeklik denir. o ayrı ama sanmıyorumki okulun bahcesinde 1 kişi dahi olsun...
benim kızdıgım şey bu cocukları savunmak değil
bir başka konudada dikkatimi çekti
birşeyleri alıp koyuluyor foruma ve arkasından atılıyor yok şöyle yok böyle, karşıdakinin ne söz hakkı var ne bundan haberi
misal bu konu özel hayata tecavüzdür!
cocukları ve aileyi haberi olmadan rencide ediyorsunuz!
bu adamlar bunlardan haberi olsa mahkemeye verse bu konuya her yazandan şikayetçi olurlar hakaretten
demek istediğim bu eleştirmeyin sizinde başınıza gelir
ben hız olayını başıma geldiği için örnek verdim
direk kafadan kendi acıgı verdimki elinizde kozlarınız olsun bana karşı
bir yandan fotoğrafa göre yaş değerlendirmesini yanlış buluyorsunuz,
diğer yandan siz fotoğrafa göre oranın boş olduğunu söylüyorsunuz?
aksine okullar kapalı da olsa bahçe doluydu. okuldan birkaç kişi kapının önünde oturuyordu, bahçenin sağ tarafında gözüken naylonun altında şişirilmek üzere olan park alanı var balonun sahibi, eşi ve çocukları oradaydı, dışarıdan gelen ve balonu bekleyen çocuklarda vardı. hatta kazadan sonra o iki genci alkışlayarak çok güzel protesto ettiler.
bu fotoğrafları koyduğumdan onların haberi veya izni olmayabilir, herhangi bir kazada da gazeteciler gelip foto-video çekiyorlar, belki kaza yapan kişi yayınlanmasını istemiyor, onlarınki de mi özel hayata tecavüz?
Albayrak İlkögretim mi o okul_?
evet Albayrak
arkadaşlar bu çocuk caddeye çıkmasın,sokakta sürmesin,okulda sürmesin,tarlada sürmesin. nerede öğrenecek araba sürmeyi.
araba sürmeyi öğreten kaçtane sürücü kursu varki?
temmuz ayı okul boş. parası olsa tenezzül etmez pistte denerdi her ne deneyecekse.
ama imkanı ok demekki. yada oralarda başka boş alan yok okulda yapmış bunu.
sokak arasında yapsa dahamı iyi olacaktı.
biraz geniş düşünün. burası okul burda sürülmez diye bişeymi var boş olan her yerde sürülür.
okula 1-2 km mesafede boş alan var, yılda 1 hafta fuar için kullanılıyor, zamanında biz gidiyorduk, bu neden gidemesin? belki ehliyeti yoktur trafiğe çıkmak yerine evinin karşısındaki okul bahçesini uygun görmüştür
ayrıca okul da boş değildi.