Bir apaçi ağlıyor, Gözleri yaşlı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaza yaptığı yer açısından benim böyle oğlum olsun zerre laf etmem.
apachilik nerden cıkıyor
bu tanımlamayı nasıl yapıyorsunuz?
cocukları savunmuyorum ama sizi haksız buluyorum
yargısız infaz yapıyorsunuz.
yapsınlar
kıra kıra vura vura öğrenecekler
benim oğlum boş yolda kaza yapsın hiç birşey demem
cünkü en fazla arabayı haşat eder pert eder
başkasının canına malına bir şey gelmişmi? hayır
gerisi boş;)

bakın mesela ben eskiden çok aşırı hızlı kullanırdım
180 le giderken viraj cıkışı kontrolü kaybedip kendi etrafımda 4 tur attım arabayla sonra bariyerleri haşat ettim arac sağlam olmasaydı bende araçta perte cıkardı.
şöyle bir düşünüyorum herşeyde bi hayır vardır.
şimdi virajlarda basmıyor
eskisine göre cok cok yavaş arac kullanıyorum
bunu tek başına öğrenmek var bir başkasının canına malına zarar vererek öğrenmek var.
o yüzden boş bir alanda kaza olmuş boşverin olsun hemde cocuk yapmış bunu bırakın yapsın
sanayicilerde ekmek yemesi lazım:]]

Bence gereğinden fazla iyimsersiniz. Böyle davranmak çocuğa sorumsuzluktan başka hiçbişey öğretmez. Eğer çocuğu eğitecekseniz başında siz olursunuz ve boş bi arazide yada trafiğe kapalı alanda oda olmadı trafiğin oldukça az olduğu bi yolda öğretirsiniz.
Ama arabayı okula götürmek okul bahçesinde pati çekmek MAgandalıktan başka bişey değil.
Bence bunun adı düpe düz Apaçilikten başka bişey değil. Para var ama eğitimden yoksun insanlar.bu çocuğun nerden cesaret aldığı belli. UNUTMAYALIM CEHALET CESARETTİR.

Konya ovasında direğe çarpmak dedikleri bu olsa gerek :)

Apaçi diyenlere sonuna kadar katılıyorum başka bişey denmez zaten burda böyle araç kullananlar trafiktede aynı hareketleri sürdürüyor. Biribirine katıyorlar trafiği. Allah kimsenim başına vermesin ama bunlarda kaşınmış.

neyse uzun uzun yüklenicemde sabit fikirlik olduğu sürece dğişmez bu mantık....

Bence sen sabit fikirlisin senin oğlun böyle yerlerde yanlamayı el freni çekmeyi öğrenipte trafikte yanlarken veya el freni çekerken millete doğrasa bir kaç kişiyi öldürse suçlusu kim bunun ? Bunu yapmasına sen izin verdin okulun bahçesinde direğe vurduğunda ses çıkarmayaraktan..

21 yaşında kaç tane oğlun oldu kaç taesi araba kulllanırken kaza yaptı kaç tanesini dövdünde akıllandırdın???
insanlara doğru bilgiyi dogru şekilde verirsen yanlış yapmazlar
yok ama siz dövme yoluyla akıl vermeye birşeyleri öğretmeye kalkarsan o iş yaşşşşşşşşş

Sana cevap vermeyeceğim benim yaşıma laf söylüyorsunda sen yaşını yazmaktan acizsin sen bu zihniyetle devam et bir gün senin canın bu şekilde yanarsa anlarsın bu forumda bu kadar insanın ne demek istediğini ;)

olay yaş mevzuusu değil canım kardeşim
o kadar cümle o kadar anlatım içinden senin yaş mevzusuunu alıp yorum yapman misal mevzuumuz
neyse boşver boşver

çocuğa doğuştan verilen yetenek akıl dır. ailelerin görevide o çocuğa o aklı düzgün kullanmasını öğretmektir. ne ekersen onu biçersin. o çocuğun başını okşayıp bişi olmaz olum gençsin bir daha yap dersen bu sefer can alır. can parayla satılmıyor. bırakın bu fakir fukara edebiyatını yok çocuk haklıymış yok başka nerde yapacakmış ayaklarını. zemin hazırlamayın şu an formu okuyan gençlere...doğru değil arkadaşlar okul bahçesi bu iş için uygun değil, trafik uygun değil, topluma açık alanlar uygun değil....babanızın parası ne kadar çok olursa olsun ne kadar zengin olursanız olun eğer benimde yürüdüğüm yolda yada çocuğumun gezdiği yerde böyle bişey yapıyosan sonucuna katlanırsın. babanın parası kurtaramaz.......

okul bahçesi ve ehliyetsiz araç kullanımı.

büyük bir apaçilik....

okul yaz tatilinde olsa dahi idareciler ve birkaç öğretmen illa mevcuttur.birkaç veli birkaç öğrenci illaki vardır o okulun içerisinde.ki olmsa bile ilim irfan yuvasında artsitlik yapmanın hibir savunulacak tarafı yoktur.iki serseri baba parasıyla alınan bir aracı kaçırmış artsitlik yapıyorsa bu durumun cezası en ağırmbiçimde verilmelidir.babası zengin ya da arabası var diye kanunları çiğnemeye kimsenin hakkı yok.ben o okulun müdürü olsam en ağır cezayı almaları için elimden geleni yapardım.

Geri