Bir apaçi ağlıyor, Gözleri yaşlı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okul bahçesinde yaşı küçük iki gencin değişik hareketler yapmasını savunan zihniyete sadece gülerim.Yanlış yanlıştır.Apaçilik konusu ise başlı başına muamma ama insanların dikkatini çekip gereksiz hareketlerle onların ilgisini çektikten sonra, mutlu olmak apaçiliktir bence :)

valla biz hevesimizi almak için 325i aldık e30 kasa bi güzel ağlattık aracı :D sonrada aldığımız fiyatın çok üstüne sattık :D he ne öğrendin 325le diye sorarsan 1 de çok iyi yanlamıo ama 2 de ağlatıyo :D

yazık olmus gencler birsey denilmiyor kendilerine birsey olmams sukretsinler

Ben biraz LND nin yorumlarına katılıyorum.

Babası olsam zaerre kadar kızmam konusunda dayanamaz mutlka kızardım ama dünyayı başına geçirmezdim. 16-17 yaşında çocuk her türlü delilik beklenir hatta delilik beklenmemesi anormal. Yorumları yaparken kendinizi o yaşlara koyun. Apacilik salaklık demiyelimde daha çok geçlik ateşi, tecrübesizlik diyelim.

Bence de okul bahçesi,deneme sürüşü yapılabilecek bir yer değil.

Valla ben anlamıyorum sizi bırakın çocuklar spinler atsınlar deneme sürüşler yapsınlar. Hemde okul bahcesinde Temmuz ayındayız nasılsa kimse yok. Oradaki direğin parasının vergisini de biz ödüyoruz nasılsa. O direğin tamir olması için ödenek çıkması vs vs okulun açılmasını bekler o süreçte tatildeki kardeşlerimiz daha fazla internette takılsınlar aman basket falan oynamaya çıkamasınlar. Nasılsa boş diye insanlarımız otobanlarda spin atsınlar, Yeni araç sürmesini öğrenen sürücü adaylarımız sesleniyorum size hadi otobanda tın tın gitmek yerine biraz akrobasi öğrenin cahil kalmayın...

Benim babam cahilmiş sürücü kurslarının test yerlerinde dur kalk yapmasını, rampa çıkmasını öğretmiş halbuki arabayı alıp devletimin okulunda çarpa çarpa öğrenmem lazımmış. Böylece aracımı sigorta yaptırırken de, Kaza yapanın sigorta primi de bana yüklensin. Ahh baba ahh be esas APAÇİ senmişsin!

arkadaşlar bu çocuk caddeye çıkmasın,sokakta sürmesin,okulda sürmesin,tarlada sürmesin. nerede öğrenecek araba sürmeyi.
araba sürmeyi öğreten kaçtane sürücü kursu varki?

temmuz ayı okul boş. parası olsa tenezzül etmez pistte denerdi her ne deneyecekse.
ama imkanı ok demekki. yada oralarda başka boş alan yok okulda yapmış bunu.
sokak arasında yapsa dahamı iyi olacaktı.
biraz geniş düşünün. burası okul burda sürülmez diye bişeymi var boş olan her yerde sürülür.

bırakın gençler öğrensin ya :D

ohoo ortalık ne olmuş :D
atıp tutmak, sorgusuz yargılamak yerine bana sorsanıza? =)

kaza yaptığı yer açısından benim böyle oğlum olsun zerre laf etmem.
apachilik nerden cıkıyor
bu tanımlamayı nasıl yapıyorsunuz?
cocukları savunmuyorum ama sizi haksız buluyorum
yargısız infaz yapıyorsunuz.
yapsınlar
kıra kıra vura vura öğrenecekler
benim oğlum boş yolda kaza yapsın hiç birşey demem
cünkü en fazla arabayı haşat eder pert eder
başkasının canına malına bir şey gelmişmi? hayır
gerisi boş;)

bakın mesela ben eskiden çok aşırı hızlı kullanırdım
180 le giderken viraj cıkışı kontrolü kaybedip kendi etrafımda 4 tur attım arabayla sonra bariyerleri haşat ettim arac sağlam olmasaydı bende araçta perte cıkardı.
şöyle bir düşünüyorum herşeyde bi hayır vardır.
şimdi virajlarda basmıyor
eskisine göre cok cok yavaş arac kullanıyorum
bunu tek başına öğrenmek var bir başkasının canına malına zarar vererek öğrenmek var.
o yüzden boş bir alanda kaza olmuş boşverin olsun hemde cocuk yapmış bunu bırakın yapsın
sanayicilerde ekmek yemesi lazım:]]

- apaçilik nereden çıkıyor?
cvp: bu tanımlayı yapmamda tabiki arabayla yapılan hareketler de etkili oldu ama genel olarak giyim ve davranışlardan da apaçi olduklarını belli ediyorlardı :)

- kıra kıra öğrenmenin yeri okul bahçesi yada trafik değildir. biz araba sürmeyi annemizin karnında öğrenmedik, süre süre öğrendik, biz neden arabayı vurmadık? bu kazada yada sizin kazanızda bir canlıya zarar gelmemesi tamamen şans eseridir.
arabayı vuran oğluna kızmak için illa canlıya zarar vermesi gerekmez. kimseye zarar vermediyse "olsun, vura vura öğrenirsin" deyip birisine zarar verdiğinde kıyameti kopartmak büyük tutarsızlık. kızını dövmeyen dizini döver misali, bugün zararı yok diye geçiştirince yarın kimi biçeceği belli olmaz.

Geri