Bir apaçi ağlıyor, Gözleri yaşlı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
direk sağlammış:) ayrıca el freni, pati, drift falan araba öğrenmenin yolu değil. öğrenmek için de bunu yapıyorlarsa, amaçları serserilikten başka bir şey değildir...

Güzel paylaşım.

şöyle bir düşünüyorum herşeyde bi hayır vardır.
şimdi virajlarda basmıyor
eskisine göre cok cok yavaş arac kullanıyorum
bunu tek başına öğrenmek var bir başkasının canına malına zarar vererek öğrenmek var.

180 le viraj almamamayı öğrenmek ve okul direğine çarpma arasındaki ilişkiyi bu satırlarını bir daha okursa kurabilirsin sanırım...

16-17 yaş civarında olduklarını fotoğrafları çeken arkadışn yorumuna istinaden yazdım.. kriminal bir inceleme yapmadım bu konuda..

"otobanda tın tın gidip kazaya sebep olan ehliyet kursundaki şoför adaylarından kat ve kat daha zararsızlar" kanaatine sen nerden vardın ben de onu merak ettim...

bu arada okul bahçelerinin boş olduğu zamanlarda test sürüşleri için kullanılabilme düşüncesi gerçekten yaratıcı...

umarım hepimiz başımıza böyle olaylar gelmeden hayatımızı sürdürürüz... buna sen de dahil...

180 le viraj almamamayı öğrenmek ve okul direğine çarpma arasındaki ilişkiyi bu satırlarını bir daha okursa kurabilirsin sanırım...

16-17 yaş civarında olduklarını fotoğrafları çeken arkadışn yorumuna istinaden yazdım.. kriminal bir inceleme yapmadım bu konuda..

"otobanda tın tın gidip kazaya sebep olan ehliyet kursundaki şoför adaylarından kat ve kat daha zararsızlar" kanaatine sen nerden vardın ben de onu merak ettim...

bu arada okul bahçelerinin boş olduğu zamanlarda test sürüşleri için kullanılabilme düşüncesi gerçekten yaratıcı...

umarım hepimiz başımıza böyle olaylar gelmeden hayatımızı sürdürürüz... buna sen de dahil...

yok halen kuramadım sizin yaptığınız bağlantıyı:]

evet arkadaşın yorumu cocukları değil 16-17 direk 10 yaşlarında gibi anlatıyor
otobanda tın tın gidip aynaya bakmadan sürüş yapan kaç tane ehliyet almaya çalışan kaza yaptı istatistikleri görseniz anlarsınız

evet boş kapalı bir alan
ben yapılsın demiyorum
otobanda bu iş ögretileceğine komple bu iş için kapalı trafik olmayan bir alan olmalı( bunu ben 1 tek kayseri de gördüm- ışıklı tabelalı normal trafiğe kapalı alan mevcuttu,ehliyet sınavları için eğitim veriliyor ama başka yerde yok maalesef)

AMİN CÜMLEMİZE...

hıı bu arada şu spin drift(el freniyle nasıl oluyorsa oda anlayamadım) yapıldıysa yaa kardeşim nasıl bi lastikmişki bu dümdüz asfaltta 1 metre dahi iz bırakmamış ilginç:confused:

yok halen kuramadım sizin yaptığınız bağlantıyı:]

öncelikle şunu söyleyeyim; sen bu konuya "180 le viraj çıkışı kaza yaptığın" yorumunu eklediğine göre, demek ki okul bahçesindeki direğe çarpma ve 180 le virajdan çıkma arasında kurulacak bir bağlantı var senin için de.. bu konuya bu örneği verdiğine göre..

sen nasıl bi bağlantı kurarak yazdın bilmiyorum ama, ben şöyle anladım;
sen 180 le giderken viraj çıkışında kontrolü kaybedip kaza yaptıktan sonra daha yavaş araç kullanmaya başladın, bu çocuklar da okul bahçesinde apaçilik yaparken direğe çarptılar, ve çok şükür kimseye bişey olmadı.. bu deneyimle bundan sonraki yaşamlarında daha dikkatli olacaklar...

bağlantıyı kurmak o kadar da zor değil aslında isteyince.. ;)

araba sag on tekere yatmısmı o direk o arabayı o hale nasıl getırmıs acaba

bakış açılarımız çok farklı çok
neyse ben açığımı baştan verdimki ona yönel diye öyle de oldu
neyse ben kaçar iyi akşamlar:]]]

Geri