Bir apaçi ağlıyor, Gözleri yaşlı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
açık vererek bana böyle bir şans tanıdığın için çok teşekkür ederim... ;)

iyi geceler..

yanan sobaya dokunmamamız gerektiğini anlamak için illa elimizi sobaya değmemizmi lazım ?nedir bu çarpsın vursun mantığı anlamadım??? belliki bebeler okul bahçesinde apachilik yapmaya karı kıza hava yapmaya gitmisler...Bişeyi yaparken kafana sorcaksın okulun bahçesinde sıfır çizmeklemi araba kullanmak öğreniliyo okul bahçesi pist değildir...

Son düzenleme:
lan yürü git apachinin başısın sen zaten
yedinci cadde bebesi nolacak:D:D

Valla Tüm Yorumları Okudm Lnd Kardeşe ve umiteb Kardeşe Bazı Noktalarda Hak verdim Bence Sıf Akrobasi Yapmak Icın Okul Bahcesını Dusundulerse Yıne Iyı Dusunmusler Gunumuzde Aynı Hareketlerı Trafık Icınde Yapan Magandalar var Ha Acemısın Neden Yapıosun Hem Maddi hem Manevi Zarar Yanında Bır Büyüğün Yokken Arabayı Neden Alırsın Hatalar Zıncırı Oluşuyor :D Böle Bakarsak Olaya. Bizde Zamanında Ehlıyetsızken Kullandık Ama Kessınlıkle Yanımızda Bır Buyugumuz olurdu Ha Doğrumuydu Degıldı Tabı Ama Heves Edıyoruz o Yaşlardayken.

trafik dene yanılmayla öğrenmek için çok kötü bi alan.
babam bizi boş ve geniş arazilere köy yollarına falan götürürdü.

genç oğlu olan azcık vaktini ve parasını ayırıp çocuğun hevesini giderebilmek için uygun yerlere götürmeli bence.

dene yanılma en iyi öğrenme yolu ama 1tonluk arabayla deneme iyi de yanılması çok riskli o yüzden riski en az olan yerde denemeli.

ben trafiğin tehlikesini 2 tane can ciğer arkadaşımı 19 yaşında şehir içinde hatalı sollamaya kurban verince gördüm. kimse böyle öğrenmez inşallah.

trafik dene yanılmayla öğrenmek için çok kötü bi alan.
babam bizi boş ve geniş arazilere köy yollarına falan götürürdü.

genç oğlu olan azcık vaktini ve parasını ayırıp çocuğun hevesini giderebilmek için uygun yerlere götürmeli bence.

dene yanılma en iyi öğrenme yolu ama 1tonluk arabayla deneme iyi de yanılması çok riskli o yüzden riski en az olan yerde denemeli.

ben trafiğin tehlikesini 2 tane can ciğer arkadaşımı 19 yaşında şehir içinde hatalı sollamaya kurban verince gördüm. kimse böyle öğrenmez inşallah.

Arkadaşlar Sizde Haklısınız Tabı Bende Cok Sevdıgım Akrabamı Trafık Kazasında Kaybettım Turkıye Gıbı Bır Yerde Trafık Teror Oldu Haklısınızda Bırde Olaya Şöle Bakalım Bu Cocuklar Hatalı Yalnız Yanlarında Bır Buyugu Olsaydı Ve Kaldıkları Semt Kalabalıksa Cocugun Yınede Tek Kullanabılecegı Yer Okul Bahcesı Olurdu Yıne.

Arkadaşlar Sizde Haklısınız Tabı Bende Cok Sevdıgım Akrabamı Trafık Kazasında Kaybettım Turkıye Gıbı Bır Yerde Trafık Teror Oldu Haklısınızda Bırde Olaya Şöle Bakalım Bu Cocuklar Hatalı Yalnız Yanlarında Bır Buyugu Olsaydı Ve Kaldıkları Semt Kalabalıksa Cocugun Yınede Tek Kullanabılecegı Yer Okul Bahcesı Olurdu Yıne.
boş alanda yapmaları iyi tabiki
buralar 11-12 yaşında motosiklet üstünde vızır vızır gezen veletlerle dolu. trafikte denemesinden kat kat iyidir. ama yazılardan anladığım kadarıyla araç oldukça yeni, öyle imkan bulan adam evladının araba kullanma hevesini gidermek için şehir dışına çıkma imkanı da bulabilmeli onu demek istiyorum

LND çok yanlış saçma düşünceler peşindesin.

Ülkede hukuk olmayınca bu tür aksiyonlar da yapılır, bunları savunanlar da kendini haklı görür maalesef:(

Geri