Bir depo kaç km gider?

yanıtın için öncelikle teşekkürler
ama bu benim şehir içi yakması onu belirtmeyi unutmuşum.
gerçi yine de çok yakıyor ama aracı Ocak ayında aldım ve filtreler falan yeni tam bir bakıma sokmuştum aracı. Hemde Tech Opel'de. Başka bir sorunu olabilir mi aracın anlayamadım. Gidişinde vs bi sorun yok. Mayıs ayında da yeni lastik aldım rot balans ayarında da sorun yok.

Şehir dışı çok iyi ama şehir içi fazla biraz benim ki ?
Şehir Dışı : 850 km
Şehir içi : 500 km
Depo : 46 lt.
Hız : 90-100 km/s

Son düzenleme:
36 lıtre gazla 500 km gıttım ve tam 500 de gazım bıttı :D uzun yol cok sevındırık oldum tabı:D 1,6 16 valve,,90-110 arası arabada 4 kısı + bagaj opetten aldım gazı

Son düzenleme:
arkadslar 60 litre benzin 850 km yaptık ışık daha yeni yanmıştı. bu arada arac vectra 2.0 i

mareada bir depo lpg ile 440 km şehir içerisinde gidebildim benim lpg tankı 40 lt doluyor.

Lpg

önceki aracim astra g idi uzun yolda bir depo benzin ile 800 km yol gidiyordum ve yol bilgisayarinda daha 100 km lik yol yapabileceğim yaziyordu (90 km sabit hiz ile) şuan ki aracim astra h 2005 model enjoy lpg li 100 ytl lik gaz ile şehir içi ve şehir dişi 655 km yol gidiyorum.astra h bir depo benzinle kaç km gider ???:)

astra h sedan 1.6

merhaba
cuma günü depomu fulledim. tam dolu benzinle uzun yolda 90-100 km hızla 880 km yaptım ışık kırmızı ancak yandı.:)
aracım 2008 astra h sedan 1.6 benzinli

Geri