Bir depo kaç km gider?

1.6 8 valf full depo 160 liraya doluyor.600-650 km yapıyor.ortalama 25 kurus.ilk aldığımızda 330 kurus yakıyordu.nedense bu arabalar çok yakıyor.geçen sene chevrolet vardı.5000 motor o bile 450 yakıyordu.ama bastığınızda uzuyor.bunlar hem çok hızlı değil hemde çok yakıyor.neyse yakıt konusunda gaza geldim yine:) sırf bu yüzden bmw istiyorum:):):)

benim arabam 2007 model 1.4 twinport classic ankaradan - diyarbakıra geldim 140 milyon ile (1 depo) 900 km civarında yaptı.

yaklaşık olarak 2 aydır test halindeyim arkadaşlar 99 model opel astra 1.6 16 valf aracım var statıon wagon 1100 kg ağırlığında 142 tl-145 tl arasında depo fulleniyor ve ben en fazla sehir içinde işten eve vs gitmek kaydıyla 410-425 kmyol yapıyor yani145/425 =340 krş gibi bi rakam ortaya çıkıyor ilk aldığımda 500 ykr yakıyordu baskı balata bujiler filtreler değişti carbon cleaner yapıldı enjektörler sökülüp temizlendi zor bela burala çektik olayı fakat ara ara tekleyerek gidiyor teklemeye başladığı zaman benzinide emiyor sizlerinde bir depo kaç km yapıyor bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim:o

İstanbul içinde deseydiniz sanırım daha isabetli olurdu. Çünkü istanbul trafiği diğer illerden çok çok farklı. Mesleğim gereği Türkiye nin üçte ikisini gezdim.. İstanbul da gece üç te olan trafik yoğunluğu diğer illerdeki günün en yoğun saatlerindeki trafiğe eşdeğer.

Son düzenleme:
gecen cuma akşamı shellden 95 oktan benzin aldım ki ışık yanıp sönuyordu 145tl verdim şu anda km 405 ve ışık şimdi direk yanmaya başladı hani en fazka 15 km sonra yanıp sönemeye başlar hesap ortada bir yerde bi sorun varma hayırlısı gerçe istanbulda dur kalk yapmaktan sol ayağım uyuşuyor oda ayrı konu

ğarip ğele bilir ğittiğim yol aynı kullandıgım yakıt 95 oktan fakat firmalar arsinda 100 kmde inamın 2 lt oynuyor iş için dedin yakınsa hararetin 90 ı bulmadan kapatıyorsan yakıtın inan normal eğer ğerçek miktarı arıyorsan sabit surat 100 km dene bence maksimum 7 lt re yada 6 ltre yakarsın çok kariştırdıkça cacıgı çıkar saygılar

Arkadaşlar, depoyu fulledikten sonra şehir içi 136,4 km yol gittim. Bu sabah tekrar depoyu fulledim. 12,03 lt benzin aldı (Lt'si 2,91 Tl'den ). Bu durumda, http://www.arabam.com/tuketimhasap.asp adresindeki hesaba göre şehiriçi 8,82 lt, km'de 257 krş yakıyor. Sanırım değerler normaldir. (Araç, 2009 model astra classic 1.4). Siz ne dersiniz?
Aracımı, sabah 2,5 km işe gidiş, 2,5 km akşam eve dönüş için kullanıyorum. Günlük 5 km. Haftada ancak 1 defa kontağı açtıktan sonra 10-12 km uzun mesafe gidiyorum.

Son düzenleme:
Geri