Bir depoyla gidilen yol

Ynt: Bir depoyla gidilen yol....

1.4 turbo active select  ş.içi bir depo ile 595 km...

ben henuz şehir içi 850 km yi geçemedim dizel aracımla.sanırım yokuşlar nedeniyle :( ortalamamda 6.8.dizelde anormal geliyor bana.lastik havası vs çok şey değiştirirmi bi denesem

6.8 'in tadını çıkarın bence... onuda bulamayabilirsiniz :)
ben bir depo ile 670 - 720 km arası gidiyorum genelde ...!!
bir keresinde antalyaya çok sık iniyordum, haftada 2 kez falan...
o depoda 800 km'yi görmüştüm, 1 saatlik mesafeli yolu çok kullandığım için sanırım...
ama aracımı hiç bir zaman yakıt seviyesi az ikazı yanarken, kullanıp zorlamadım

Uzun yolda çok sakin kullanınca uzunca süre 5.0 - 5.4 ortalama ile gitmiştim ve bu şekilde bir depo ile 1000km yi aşmak zor olmayacak gibiydi.

670-680km lik yolu deponun %60 ı civarında bir tüketimle gelmiştim.

uzun yolda 5 küsürler normal :)

Evet uzun yolda elde edilen 5l/100km çok da şaşırtıcı bir rakam değil ama önceki benzinli araçlarımla kıyaslayınca etkileyici geliyor.

İlk depoyu dolduruşum. Araç 290km civarında..
1 çeyrek neredeyse bitmek üzere. Kalan yakıt 726km gösteriyor.Ortalama 4,9 şuan

aracımın il deposu 2012 sport 1.4 manuel ceyrek depoya 280 lerdeyim ortalama yakıt tüketimim 7.3 e kadar indii daha da inecektir inşallah bende 5 leri görmek istiyooruum :)

emirhanavci1984 link' Alıntı:
aracımın il deposu 2012 sport 1.4 manuel ceyrek depoya 280 lerdeyim ortalama yakıt tüketimim 7.3 e kadar indii daha da inecektir inşallah bende 5 leri görmek istiyooruum :)

önce bi benzine doysun !! sonra düşer :)

ttayan link' Alıntı:
ben henuz şehir içi 850 km yi geçemedim dizel aracımla.sanırım yokuşlar nedeniyle :( ortalamamda 6.8.dizelde anormal geliyor bana.lastik havası vs çok şey değiştirirmi bi denesem
DPF davasına ben de devirli kullanıyorum. sık DPF çalışması nedeniyle benim de ort 6.8lt'ye çıktı....

Geri