Evet arkadaşlar önümüzdeki hafta içinde havalar aşırı şekilde soğumaya başlayacak bugün bende jant üzerinde olan lastiklerimi taktırmak istedim. Ama malum ülkemizde sadece amacı para kazanmak olan kişiler olduğundan sadece iki lastiği söküp takma için 20 TL ücret istediler. Dikkat lastikler jant üzerinde sökülmesi ve balans söz konusu dahi değil. İçimden geçen fiyat ise 10 TL idi. Neyse kalsın dedim kar lastikleri zaten araba da idi. Dairenin otoparkına çektim ve sizler için kolay olan ama benim için zor sayılır kendi kar lastiklerimi kendim değiştirmeye karar verdim. Aracı düz bir yere park ettim sonra el freni ve aracı P konuma aldım zaten bijon anahtarım L şeklinde olandan idi. Ne olur ne olmaz diye de aracımın da uzun bir boru vardı onları da indirdim lastikleri bu boru yardımı ile gevşetmem çok kolay oldu krikoyu vurdum kaldırdım tik iki dakika içinde lastiğin birini değiştirdim sonra tik diğerini da yazlık lastikleri de aracıma koydum işlem tamam eğer ki uygun fiyat olsa idi orada yaptıracak idim. Ama malum ülkemizde herkesin derdi fırsat elime geçti derdi. Kendi işimi kendimin yapmasının mutluluğu 200 TL ile biçilemez. Saygılar.
Ufak bir rican ile gelirdim inan canı gönülden.Sadece ben değil , emin ol Ankara'da olan her arkadaş gelir bu durumda.Gece-gündüz farketmez dostluk ölmedi ya.
Fırsatçılıksa çağın hastalığı olmuş.Haram-helal hak-hukuk bilmeyenleri Allah ıslah etsin.