Bir Kaza Daha Yaptım Arkadaslar.

geçmiş olsun

geçmiş olsun bursa trafiği tuhaf biraz..

Hiç sorma, dün akşam da işyerinin servisi ile eve giderken, İzmir yolu Hyundai Sercem'in önünde küçük bir zincirleme kaza yaptık, en önde bizim servis, arkamızda 2 araba daha. Arkadan çarpmanın etkisiyle biraz sarsıldık ama Allah'a şükür kimselere bir şey olmadı.

Çok geçmiş olsun .Allah canınızı sağ etsin. gerisi bir şekilde hallolur. elbette ki can sıkıntısı bir durum. ama cana gelen mala gelsin derler ya o şekilde .

geçmiş olsun.trafikte giderken düz gtsem bile ara ara dikize de bakarım çok faydasını gördüm şuana kadar...

Hiç sorma, dün akşam da işyerinin servisi ile eve giderken, İzmir yolu Hyundai Sercem'in önünde küçük bir zincirleme kaza yaptık, en önde bizim servis, arkamızda 2 araba daha. Arkadan çarpmanın etkisiyle biraz sarsıldık ama Allah'a şükür kimselere bir şey olmadı.
geçmiş olsun.. sercemin önünde 2 ay önce bende aynı şekilde ablamın arabayı kötü hırpalamadım ama cana gelmesin maddi hasarlar karşılanır..

çok geçmiş olsun :(

GEçmiş olsun.Bizim de böyle oldu sağ sol derken şimdilik sadece ön taraf ve tavan sağlam:)

Geri