Abi gerçek anlamda iyi bakılmış, gebertilmemiş bir Opel kesinlikle alınır. Kendim gittim motoru dayanıklı, çok iyi yol tutuyor, piyasası hızlı diyerek Seat Leon aldım. Yol tutuşu muazzam, vectra c yi hiç aratmadı, motoru hem dayanıklı hem seri ve şehir içi tüpte 20 kuruşu göreceğim şekilde ekonomik, sürüşü de çok rahat ancak Opel'i arıyor insan.
Bahara yine Vectra alıcam, insignia astraJ falan bi denedim, ama Vectra gerçekten bi başka geliyor bana, hamza abiyi anladım tam anlamıyla...Demek ki artık tutku olmuş başka araba istemiyorum ben.
Velhasıl, 2 opel deneyip Seat'a yönelmiş bir insan olarak. Opel, ucuza tatmin ediyor abi, paranı opele yatır. Tertemiz bir ikinci el olsun, seni tatmin etmeye yetecektir.
Alıştığı ''Ruh''u arıyor insan otomobilde.
Aynı durumu GOLF için yaşıyorum, Astra H ve J'de bahsettiğim ruhu bulamadım ve bana yavan geliyor.
Ama yanlış anlaşılmasın, Opel'in araçları ASLA kötü araçlar değiller tasarımları mükemmel ve paralarını sonuna kadar hak ediyorlar. Farklı bir şeytan tüğü bile var Bu yüzden şahsi yaklaşımımı bir kenara bırakarak alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederdim. Hatta GOLF'e o parayı verene kadar ASTRA tavsiye ederdim.