Gökay gerçekten büyük sıkıntılar yaşamışsın. Peki aracı almadan evvel yetkili serviste ekspertiz falan yaptırmadın mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuyu okurken asagida benzer konular kismindaki sifir ford kugadaki problemler dikkatimi cekti birde onu okuyun.
Gökay gerçekten büyük sıkıntılar yaşamışsın. Peki aracı almadan evvel yetkili serviste ekspertiz falan yaptırmadın mı?
Savaş abi baktırmammı, aracı alırken içim geçti çok beğenerek aldım ama araç bende patladı...65 yaşında emekli Subaydan aldım kendisi sıfır almış aracı tüm dosyası mevcut km, 105.000 km de servis kayıtlı...Herhalde ayrılık koydu benim araca...
Gökay senin yaşadıklarını okuyunca halime şükür ettim desem abartmış olmam sanırım.
Şükret Nadir abi haline...Geçen ay aracı satışa koydum, yine Honda almak için..Len dedim kendi kendime değişmedik yeri kalmadı zaten şükür ne su ne yağ eksiltmiyor çok da tatlı oldu gidişi...Sonra vazgeçtim bakalım yaza kadar bineceğim sıkıntı çıkarmazsa devam...
Artık çıkarmasın ya bu kadar emekten sonra sıkıntı çıkarır ise ..... diyorum da bir şey demiyorum.
abi sende bıkkınsın biliyorum opelden takip ettin bir kaç konunu..hele şu genleşme kabının kapağı ne kadar önemlimiş abi ya...senden sonra bende değiştirdim gerçekten basıncı ayarlıyor sistemde...
Abi ben şunu savunuyorum; 10-15 yaş üstü fazla donanımlı araç almayacaksın yani işin içine fazla elektronik aksam girmeyecek. Bizim araçlarda adam yol bilgisayarı koyacağım diye her yerine sensör koymuş... biri olmazsa biri mutlaka arızalanıyor...