- Konuyu Başlatan
Ankete oylarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar. Neticede konu opelle alakadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ezrail kapıya dayanınca baş ağrısı bahane olur abim ya... istediği kadar kalın istediği kadar sağlam olsun. Fark etmez. Aslında aracın dış aksamı biraz da dandik olduğunda ulan araba dandik durduk gere maceraya atılmayayım der diye düşünür biraz insan...
Şahsen ben bazen hatalı solama yapan biri olduğunda ulan nasıl olsa sağlam derip milim sapmadan direk gittiğim çok oluyor 94 model ne kadar sağlam olur diye düşünmüyorum hehe
Anket değerlerine bakarak şunu söyleyeyim. Arkadaşlarımız bir çok sorun yaşamasına karşın ille de opel diyor
Aklın yolu birdir :maden:
Nadir daha önceden de bahsettim senin arabanın HB kasasını 6 ay kadar kullandım. Gerçekten katır gibi dayanıklı ve sağlam bir araba üstelik azıcık yağla bile gidebiliyor . (İzlenimlerimden sonra aracın yağ eksiltme nedeni de galiba çözdüm)
Ben sana motoru 2000 cc araba al diyorum sen gidiyor el kadar motoru olan japonlarla el sıkışmaya kalkıyorsun, sen performans seven birisin, sana 2000 cc ve üzeri araçlar yakışır, el kadar japonlar seni üzer