96 Astra'larda mı sıkıntılı acaba? Ben 96 Vectra'lardan çok şikayet alındığını biliyordum.araç 96 modelmiş.bence önce şanzman yağı değişimi+katkı kullanarak bi test yapmak lazım.en azından ucuz bir çözüm yolu olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
96 Astra'larda mı sıkıntılı acaba? Ben 96 Vectra'lardan çok şikayet alındığını biliyordum.araç 96 modelmiş.bence önce şanzman yağı değişimi+katkı kullanarak bi test yapmak lazım.en azından ucuz bir çözüm yolu olabilir.
araç 96 modelmiş.bence önce şanzman yağı değişimi+katkı kullanarak bi test yapmak lazım.en azından ucuz bir çözüm yolu olabilir.
96 Astra'larda mı sıkıntılı acaba? Ben 96 Vectra'lardan çok şikayet alındığını biliyordum.
olabilir çünklü 97 vectra ile geçen sene Ankara'ya giderken kaynaşlı tünel girişinde yolda kaldım.kurtarıcı ile pendikte özel bir servise götürdüm,şanzıman 5. viteste takılı kalmış.ustanın dediği şuydu.şanzımanın içindeki segmanlardan biri yerinden çıkıp 5.vites dişlilerinin arasına girip şanzımanı 5de kitlemiş.sadece 5.vites dişlilerini değiştirdiler.işcilik dahil 700tl +300tl kurtarıcı+çoluk çocuk,karda kışta çekilen eziyette cabası.hala korkuyorum Ankara'ya giderken Allah korusun yolda kalacam diye.96 Astra'larda mı sıkıntılı acaba? Ben 96 Vectra'lardan çok şikayet alındığını biliyordum.