Biraz Elden Gecince Benim Opele Bakın..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Csher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Csher

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
01092010386.jpg

01092010387.jpg

01092010388.jpg

jant çok yakışmış.boya mı cilamı yapıldı? içi de temizse 15 sene daha binilir.

aracın boyası orjinal ama şuanki görüntü pasta cila. ufak etefek masrafları kaldı bittimi süper. birşey sormak istiyorum plakadaki yazıları kalınlaştırmak ysakmı acaba??

yok sorun olmaz.içini de elden geçirdiniz mi?

yok sorun olmaz.içini de elden geçirdiniz mi?

içi çokda kötü değil ama biraz masraf istiyor tabi. koltukları deri yaptırmayı düşünüyorum tabi bütceyi biraz sarsıcak ama bakıcam artık olursa çok iyi olucak.

bence deri yaptırmayın.orjinal rengine yakın kumaş çok daha güzel ve kullanışlı olur.kapı döşemeleri de aynı renk olur.tavan ve taban da yenilendimi süper olur.

bakalım avaş yavaş hepsini yapıcaz artık ama kapıların döşemesi değişmesi gerekiyor aldığım arkadaş baya kötü kullanmış. :P

plakayı kalınlastırırsan emniyette ruhsata isletmen lazım..aksi halde polis cevirmede plakayı sökp alıyor...basıma geldi orjinal plaka oldugu için ceza yemedim öbürünü söküp attılar..

vayyy sonunda takmıssın jantları :) hayırlı ugurlu olsun güzel gunlerde cuflamalar nasıp etsın allah :))

siyah yerleri gövde rengine boyatmanızı tavsiye eder ve plakalik tutucusunu kesinlikle sökmeniz gerekiyor. Maşallah güzel araç.

Geri