N
nihatcankoc
Bilgi Girilmemiş
Maşallah çok güzel aracınız aynı renk 1.8 bizdede vardı çok özledim çok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gövde rengi tampon örneği;
yağ sorunu aracın yaşıyla alakalı . keçelerden kaçırıyor.değiştirmenizi tavsiye etmem yine kaçırıyo çünki.o eksilttikçe siz ekleyin hem yağ da temiz kalmış olur
yağ eksiltme benimkinde de çok fazla var.bi daha ki yağ değişimine gittiğim zaman kaçak olan yerleri yaptırmayı düşünüyorum.
o karter contasını ne kadar değişirsen değiş yine de hep akıtacak tabi sen yine de değiş.motorun bir sürü yerinden illaki kaçırır keçelerden.Mesela benimkinde motorun altından sızıyor egzos manifoldunun tam üstüne düşüyor sonra uçup gidiyor.seninkinde de illaki böyle bir şey vardır.
Yağ olarak ben Motul 2100 10-40 kullanıyorum.Ender bulunan ve çok kalite bir yağ.Ben sana mobil 1 10-40 tavsiye ederim o da kalite bir yağ ve heryerde bulunabilir.. Eğer motorun eskiyse yani işlem görmemişse mobil 1 in ve castrolun yeni çıkardığı 10-60 yağlar var.150000 k yi geçmiş arabalar için tavsiye ediliyor.Ve bizim opeller için bence harbiden şamdaki kayısı.Bizim arabaların harareti yüksek seyrediyor ve 10-60 yağlar da yüksek sıcaklıkta max. koruma gösteriyorlar.Bulabilirsen 10-60 derim bir araştır.
Fotolarında dikkatimi çekti arabanın ön tamponun orjinal mi?Benim de 95 gls ama sis farı yok.
Herhangi bir sorunun olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Kolay gelsin.
yağ sorunu aracın yaşıyla alakalı . keçelerden kaçırıyor.değiştirmenizi tavsiye etmem yine kaçırıyo çünki.o eksilttikçe siz ekleyin hem yağ da temiz kalmış olur
Maşallah çok güzel aracınız aynı renk 1.8 bizdede vardı çok özledim çok