Biraz Elden Gecince Benim Opele Bakın..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Csher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vayyy sonunda takmıssın jantları :) hayırlı ugurlu olsun güzel gunlerde cuflamalar nasıp etsın allah :))

evet kardeşim taktık yavaş yavaş efsane yapıyoruz. :) ama şu plakadaki yazıları kalınlaştırma olayı biraz can sıktı ne yapsak yasak ya ne biçim bir ülkede yaşıyoruz. eksik olrak 1 numara flim çekilecek birde ön panjurdaki logoyu sökücem ama oraya ne renk yapsam çözemedm siyah yapsam lacivert olduğu için boğucak. jant rengi yapsa biraz fazla sırıtıcak sanırım.

siyah yerleri gövde rengine boyatmanızı tavsiye eder ve plakalik tutucusunu kesinlikle sökmeniz gerekiyor. Maşallah güzel araç.

siyah yerler dediğiniz arka kısımdaki yerler dimi??

evet kardeşim taktık yavaş yavaş efsane yapıyoruz. :) ama şu plakadaki yazıları kalınlaştırma olayı biraz can sıktı ne yapsak yasak ya ne biçim bir ülkede yaşıyoruz. eksik olrak 1 numara flim çekilecek birde ön panjurdaki logoyu sökücem ama oraya ne renk yapsam çözemedm siyah yapsam lacivert olduğu için boğucak. jant rengi yapsa biraz fazla sırıtıcak sanırım.

Ön pajurla ugrasma bence , araba bıraz yuksek duruyor muayınesını yaptıysan spor yay gıder bu arabaya , sonrada plakayı reklamlıkların ıcınden cıkartıp ıster bu sekılde cercevelerını temızle sılıkonla yapıstır , ıster app yaptır, on tarafa kare plakada yakısabılır.

evet aslında buradan söylenmseydi plka gözümden kaçmıştı yorumlarda görünce biraznda gözüme battı :D ilk onu çıkarmak olucak. spor yay vurmayı engellermi acaba ?? jantlar 16 olduğu için araç biraz vuruyor.

cok degıl 1.5 cm asagı olsa arabanın daha tok bir görüntüsü olur dıye dusunuyorum, jantlar cunku tam oturmus guzel duruyor..

MAşaallah araba gerçekten diri ve jantları da çok yakışmış.Sade ve çok güzel. Abartı bir şekilde modifiye bu model vectra ya hatta tüm vectralara bence yakışmıyor.Sanayi işi aracı güzelleştirmeye çalışanlar da içine ediyor.Yurt dışında vectra A için baya fazla modifiye şansı var ama türkiyede çok çok az.

jant-lasitkle başlaman güzel olmuş.bundan sonra logosuz bi panjurla devam edebilirsin.Tamponları gövde rengi yapmaya hiç çalışma sırıtır.kaç tane gövde rengiyle tamponu aynı renk vectra gördümse beğenmedim tabi bu şahşi fikrim.
dediğim gibi çok fazla modifiye şansı yok türkiyede bulabileceğin malzameler angel far ve renkli stoplar.egsoz cam filmi plakalık iptali spor yaylar

Arabanın ufak tefek ne gibi masrafları söylersen yardımcı olmaya çalışırım 4 yıldır vectra nazını çekiyoruzzz:)Kazasız belasız sürmen dileğiyle .Hayırlı olsun.

MAşaallah araba gerçekten diri ve jantları da çok yakışmış.Sade ve çok güzel. Abartı bir şekilde modifiye bu model vectra ya hatta tüm vectralara bence yakışmıyor.Sanayi işi aracı güzelleştirmeye çalışanlar da içine ediyor.Yurt dışında vectra A için baya fazla modifiye şansı var ama türkiyede çok çok az.

jant-lasitkle başlaman güzel olmuş.bundan sonra logosuz bi panjurla devam edebilirsin.Tamponları gövde rengi yapmaya hiç çalışma sırıtır.kaç tane gövde rengiyle tamponu aynı renk vectra gördümse beğenmedim tabi bu şahşi fikrim.
dediğim gibi çok fazla modifiye şansı yok türkiyede bulabileceğin malzameler angel far ve renkli stoplar.egsoz cam filmi plakalık iptali spor yaylar

Arabanın ufak tefek ne gibi masrafları söylersen yardımcı olmaya çalışırım 4 yıldır vectra nazını çekiyoruzzz:)Kazasız belasız sürmen dileğiyle .Hayırlı olsun.

beğendiğine sevindim şimdi dediğim gibi ön logoyu kaldırıcam düz panjur yapıcam sonraki hedef xenon var. tamponun gövde rengi olayına anlayamadım aslında örnek bir resim varmı acaba elinizde ???

gövde rengi tampon örneği;

asl116.jpg

tşk ederim savaş abi. :) bende arka plakalığıda laciverte boyamayı düşünüyorum ama nasıl olur acaba ?? siyah olan yerleri ??

asl111.jpg

Benim araç CD olduğu için plakanın her iki yanındaki kaplamalar orjinal. (Sözünü ettiğin yer orası mı bilmiyorum.) Senin orada lambalar var ama istersen oraya boydan boya reflektör tarzı kaplamalardan takabilrsin.

Geri