Black Storm (türk_187)

Ynt: BLACK STORM (TRK_187)

trk_187 link' Alıntı:
arkadaslar cok tesekkur ederim.... ozellikle cam filmi benim beklentimin cok otesinde araca uymuss.. gece simsiyah duruyor. gunduz cam filmi yokmus gibi... bu gece ilk defa siftahı yaptım. polis cevirdi... adam anlamadı bile..... siyah tozu resmen emiyor arkadaslar.. ama tam bir fırtına hissi veriyor. ozellikle sol seritte araclar  hemen yol veriyor....
ah o araçlar bir bilseler  koca arabada 1250 cc motor olduğunu :D

hayırlı uğurlu olsun uzun bir bekleyişten sonra aracınıza kavuştunuz
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

Hayırlı olsun birader... Senin buluşmada olman gerekiyor :D... aracın çok güzelmiş... :) naviyi de takmışlar hemen o da yakışmış... ayrıca 8.4 ortalama ilk yakıt nasıl biraz fazla mı yoksa normal mi? ben de anlamadım ondan soruyorum :).... hadi hayırlısı tekrar.... forum bana kaldı şimdilik :D

Hayırlı olsun birader, iyi günlerde kullanırsın inşallah  :)

kendin de çıkmışın :D... bu arada saçları dökmüşün be birader.. :).... şaka bir yana akademisyenlik adamı böyle yapıyor... aynen bende de azalma var şimdidden :D...

hayırlı uğurlu olsun güle güle ,ağız tadıyla kullanın .siyahın bi ağırlığı ,harika bi duruşu var,o kadar seveceksinki ilk 6 ay herhafta ellerinle yıkayacaksın 005hihih

hayırlı olsun güle güle kullanın. elbetteki siyah harika duruyor bu araçta.  045thumbsup

kazasız sürüşler  hayırlı olsun

Hayırlı olsunnn. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Motor beklentinizi karşıladı mı? :)

Geri