Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar cok tesekkur ederim.... ozellikle cam filmi benim beklentimin cok otesinde araca uymuss.. gece simsiyah duruyor. gunduz cam filmi yokmus gibi... bu gece ilk defa siftahı yaptım. polis cevirdi... adam anlamadı bile..... siyah tozu resmen emiyor arkadaslar.. ama tam bir fırtına hissi veriyor. ozellikle sol seritte araclar hemen yol veriyor....
Hayırlı olsun birader... Senin buluşmada olman gerekiyor ... aracın çok güzelmiş... naviyi de takmışlar hemen o da yakışmış... ayrıca 8.4 ortalama ilk yakıt nasıl biraz fazla mı yoksa normal mi? ben de anlamadım ondan soruyorum .... hadi hayırlısı tekrar.... forum bana kaldı şimdilik
kendin de çıkmışın ... bu arada saçları dökmüşün be birader.. .... şaka bir yana akademisyenlik adamı böyle yapıyor... aynen bende de azalma var şimdidden ...
hayırlı uğurlu olsun güle güle ,ağız tadıyla kullanın .siyahın bi ağırlığı ,harika bi duruşu var,o kadar seveceksinki ilk 6 ay herhafta ellerinle yıkayacaksın 005hihih