Black Storm (türk_187)

Ynt: BLACK STORM (TRK_187)

Hayırlı olsun arkadaşım,Allah kaza bela vermesin.Şimdi senin arabadan inesin gelmez,ben arabayı ilk aldığım gün acaba bu gece arabada mı yatsam diye hanıma takılmıştım :D

Hayırlsı olsun aracınız.Allah kazadan beledan ve nazardan korusun. :) Siyah favori rengim.bu arabayada çok iyi gidiyo be.Darısı bize ne diyelim...

Kazasız belasız surusler nasip etsin inş.. Hayırlı olsun :) Darısı olmıyanlarında başına :)

hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...

Hayırlı olsun dostum allah kaza bela vermesin,iyi gunlerde kullan

şimdi bu ilk günlerde arabayı kullanmak apayrı bir zevk verir insana :)

arkadaslar hepiniz tesekkur ederim. cumlemiz hayırlısı ile araclarımızı kullanalım.. ancak dakika bir gol bir dun aracın arka tamponu indiriyordum. ALLAH'tan plasitik aksam yerinden cıktı. tırnagı kırıldı ama bizim arkadaslar olayı hemen hallettiler. oturttular yerine simdilik bir sorun yok...tekrar arkadaslara tesekkur ederim.... olayın sokundan o zaman tesekkur edememistim sanırım

trk_187 link' Alıntı:
arkadaslar hepiniz tesekkur ederim. cumlemiz hayırlısı ile araclarımızı kullanalım.. ancak dakika bir gol bir dun aracın arka tamponu indiriyordum. ALLAH'tan plasitik aksam yerinden cıktı. tırnagı kırıldı ama bizim arkadaslar olayı hemen hallettiler. oturttular yerine simdilik bir sorun yok...

abi dikkat et yaaaa.... bizim araçlar aslında hepimizin baksana gözümüz gibi bakıyoruz araçlarıomıza...merak ediyoruz birbirimizin araçlarını. :) 

warlordares link' Alıntı:
[quote author=trk_187 link=topic=822.msg15379#msg15379 date=1300096407]
arkadaslar hepiniz tesekkur ederim. cumlemiz hayırlısı ile araclarımızı kullanalım.. ancak dakika bir gol bir dun aracın arka tamponu indiriyordum. ALLAH'tan plasitik aksam yerinden cıktı. tırnagı kırıldı ama bizim arkadaslar olayı hemen hallettiler. oturttular yerine simdilik bir sorun yok...

abi dikkat et yaaaa.... bizim araçlar aslında hepimizin baksana gözümüz gibi bakıyoruz araçlarıomıza...merak ediyoruz birbirimizin araçlarını. :) 
[/quote]

Allah'tan ucuz atlatmış, neyse buda nazarlık olsun...

Geri