Black Storm (türk_187)

Ynt: BLACK STORM (TRK_187)

warlordares link' Alıntı:
kendin de çıkmışın :D... bu arada saçları dökmüşün be birader.. :).... şaka bir yana akademisyenlik adamı böyle yapıyor... aynen bende de azalma var şimdidden :D...

evet dostum, sacı doktuk.... akademi guzel deger bence....

trk_187 link' Alıntı:
arkadaslar hepiniz tesekkur ederim. cumlemiz hayırlısı ile araclarımızı kullanalım.. ancak dakika bir gol bir dun aracın arka tamponu indiriyordum. ALLAH'tan plasitik aksam yerinden cıktı. tırnagı kırıldı ama bizim arkadaslar olayı hemen hallettiler. oturttular yerine simdilik bir sorun yok...tekrar arkadaslara tesekkur ederim.... olayın sokundan o zaman tesekkur edememistim sanırım

Cok geçmiş olsun siz aracı parkederken küçük bir gürültü duyduk hemen koştuk. Sn hüsnü bey ve ben tamponu yerine oturtturduk allahtan aracın boyasına zarar gelmedi dün birsürü talihsiz olay oldu zaten. göze geldik diyeyim şimdilik.

Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun gerçekten buluşma heyecanı ve mekandaki saçma beton kısım yüzünden bir kaza yaşandı sanırım ama türk usulü ufak bir parça arttırma dışında hemen halletti bizim usta arkadaşlar sizin meseleyi.. :)

servislere gide gele her konunun uzmanı olduk çok şükür

en azından tampon benim sağ kapıyı çizmiş biri autoking e goturdum boyasız düzelmez derin dediler 31agryyy pasta cilayla kapattırcam olduğu gbi daha 2 aylık aracın sağ kapı boyalı olmasın zaten onlarda yanaşmadı boyamaya iyice indiririz gözle belli olmayacak şekilde dediler

tesekkurler.... size de gemis olsun.... ilginç bir tecrubeydi.. bugun kendime yeni gelebildim...

hüseyintekin link' Alıntı:
[quote author=trk_187 link=topic=822.msg15379#msg15379 date=1300096407]
arkadaslar hepiniz tesekkur ederim. cumlemiz hayırlısı ile araclarımızı kullanalım.. ancak dakika bir gol bir dun aracın arka tamponu indiriyordum. ALLAH'tan plasitik aksam yerinden cıktı. tırnagı kırıldı ama bizim arkadaslar olayı hemen hallettiler. oturttular yerine simdilik bir sorun yok...tekrar arkadaslara tesekkur ederim.... olayın sokundan o zaman tesekkur edememistim sanırım

Cok geçmiş olsun siz aracı parkederken küçük bir gürültü duyduk hemen koştuk. Sn hüsnü bey ve ben tamponu yerine oturtturduk allahtan aracın boyasına zarar gelmedi dün birsürü talihsiz olay oldu zaten. göze geldik diyeyim şimdilik.

Tekrar geçmiş olsun.

aradan bir hafta gecti hala şoku atamadım uzerimden.... geri geri yanasırken tuylerim diken diken oluyor.. bu arada yardımınız icin tekrar tesekkurler....

[/quote]

sevgili arkadarlar aracı aldıktan sonra bir 9 gun gecti.... bir haftalık izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.. belki yeni arac alacak arkadaslar da fikir sahibi olabilirler...

1- yakıt şehir ici kullanımının artmasına paralel 5.6lt ort /100km (%50 şi, %50 şd 700km) tuketim ile makul seviyede.....
2- gece surus konforu, arac ici ambiyans 10 numara
3- sport pakette kapı ici ledlerin olmaması en buyuk eksiklik...
4- aracın suspansiyonları sert..... bozuk yolda biraz sarsıyor.... ama yol tutusa olan katkısı icin deger. asfaltta muthiss.....
5- arac ust segment arac tadında... on konsolun işciliği harika.... cok dikkat edince ince detaylar gozunuze carpıyor... way be adamlar bunu da dusunmusler diyorsunuz... ornegin, infotainment sistemindeki yuvarlak acma kapama dugmelerinin uzeindeki hafif alısımlı çerçeveler ile hız gostergesindeki cerceveler aynı.... aracın icinde, onden arkaya dogru uzanan simetrik dizayn arac icinde tam bir butunluk saglamıs....
6- dun arkadasım aracımı test etti... ön konsole bakısı hic gozumun onunden gitmiyor... buyulenmiş gibiydi. bu ne bicim bir tasarım yaaaa diye saskınlıgını gizleyemedi.... ozellikle koktukların ergonomik yapısı cok hosuna gitti... kendisini spor otomobilde hissettigini soyledi.... bu benim icin de gecerli...
7- arkadaslar kol dayama destegi 2cm daha uzun olmalıydı.... kesinlikle yetersiz... beni en cok bu rahatsız ediyor....
8- arac cok konforlu, ic doseme ve kullanılan yumusak plastik yuksek kalite hissi veriyor....
9-ozellikle arac icinde sanki bilinmeyen bir guc var da sizin surusunuzu size caktırmadan kontrol altında tutuyor gibi bir hisse kapılıyorsunuz. Ozellikle virajlarda ve kaygan yol koşullarında. ESP Plus kendini herzaman arka planda hissettiriyor.
10- motor kesinlikle cok yeterli. Arac hic zorlanmadan 160 km hıza rahat ulasıyor. Ancak ilk kalkıslarda aracın devrini kontrol etmeniz gerekiyor. Ilk 3-4 gun aracı baya bir istop ettirdim......
11- aracta kesinlikle rahatsız edici ne yol sesi var ne de ruzgar. Forumda en cok bu konuda sikayet vardı. Elbette ses var ama normal olculerde....
12- motor sesi ilk arac calıstıgında var ama diger dizellere gore yok sayılır. Motor ısınınca veya ikinci vitese gecince ses duymuyorsunuz.
13- ses sistemi ortalamanın cok ustunde.... bence yeterli ve berrak...
14- aracta navi sistemi olmazsa olmaz diyebilirim....
15- bagaj gayet yeterli....
16- aracın arka koltukları cok rahat, arka kısmı klasrofobik diyordum ama degil. Oturanlar hic sikayet etmedi..
17- aracın taban dosemesi, siyah, en ufak toz, çöp veya diger lekeler hemen goze batıyor.. gıcık ediyor insanı....
18- yokusta kalkıs destegi cok guzell....
19- 35-40 derecelik saga-sola donuslerde on direkler gorus mesafesini olumsuz etkiliyor..
20 aynı acıda kavsaga girince, arkadan gelen aracları kontrol etmek icin sag arka tarafa baktıgınızda tam bir kabusss... gorus cok yetersiz...
SONUC : Yeni Astram seni seviyorum.

Geri