BOYA KORUMA NEREYE ve NE KADAR MALİYETLE?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytac_59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ikinci el araç sahibi olarak koruma cila anlamsız geliyor bana :) belki sıfır aracım olsa paramda olsa değişirim ama sakınan göz misali çok kafaya takmama taraftarıyım. aracın iki haftada normal yıkatmasını yaptırın ben 13 tl ye yıkatıyorum prıl prıl . düşünsenize aracı tozdan sakın sonra 5 yıl sonra sat alan adam kimbilir nasıl bakacak arabaya. kısacası yağına trigerine mekaniğine lastiğine maxsimum özen boya koruma filan sadece fuzuli masraf 10 yıllık bir araç sahibiyim önceki sahibi koruma cila yaptırmamış hala yakışıklı araba daha önce 5 yıllık vardı oda temizdi ki buna karşın sıfır aracı güneşte kavurmazsan yoldan gelen taşlardan yıpratmazsan ne olacak .

kendiniz bile yıkarsınız zamanınız varsa temizlik malzemesini alıp 20 litre su ile aracın başına geçin müthiş keyifli bir iş önce içini süpürge ile çek sonra tavanlara sonax temizlik ile bir güzel sil sonra koltuklar sonra torpido iç temizlik bitince aracın dışını bol sulu bezle nemlendir sonra normal bulaşık deterjanı ile deterjanla ellerede zarar vermiyor :) sonra durula ve üzerine microfiber bezle suyunu al 40 dk işlem tamam hem spor hemde 100 liraya yapılacak temizliği 10 tlye getir 90 liraya da yakıt koy gez.

birşey daha paspaslara limon sıkarsanız ilk günkü gibi oluyor. limon tane 25 kuruş yada 50 kuruş.

Geri