Boya Temizleme, Parlatma ve Korumada %50 indirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orcinus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aldım arabayı arkadaşlar. güneşin altında bekliyordu. kılcal çizik göremedim hiç. hepsi kaybolmuş.bayağı bir parlak göründü gözüme :) gayet güzel olmuş. bunun çok bir önemi yok gerçi. kalacaksa önemli. içini de temizlemişler arabanın. galiba motoruda temizlemişler emin değilim kaputu açmadım. göğüsü vs parlatmışlar. yıkamacıya gidip pasta cila da yaptırsam da 50-60 alırdı heralde. 100 lira verdim. şu an süper görünüyor. bakalım ne kadar dayanacak. 1 hafta yıkamayın arabayı dediler.

Hayırlı olsun, ben 3 ay önce bursa sonaxta 90 YTL'ye yaptırmıştım kampanyalı. Yılda en az bir kez tekrarlıcam.

aslında bu boya korumalarında şöyle birşey duydum 6 ay süresi var tabi tam anlamıyla yapılırsa...çünkü bazı yerler normalde 4 kat yapılması gerekirkeb 1-2 kat yapıyorlar ondan erkenden eski haline dönüyor olabilir...

aldım arabayı arkadaşlar. güneşin altında bekliyordu. kılcal çizik göremedim hiç. hepsi kaybolmuş.bayağı bir parlak göründü gözüme :) gayet güzel olmuş. bunun çok bir önemi yok gerçi. kalacaksa önemli. içini de temizlemişler arabanın. galiba motoruda temizlemişler emin değilim kaputu açmadım. göğüsü vs parlatmışlar. yıkamacıya gidip pasta cila da yaptırsam da 50-60 alırdı heralde. 100 lira verdim. şu an süper görünüyor. bakalım ne kadar dayanacak. 1 hafta yıkamayın arabayı dediler.

güle güle kullan. evet 1 hafta yıkama. kirlensin önemli değil. fırçayla da yıkanmasın. ben asla fırça sürdürtmüyorum, çiziyor. süngerle yıkat, yıkamıyosa başka biyer bul. buna değer. yada bazı yerler direkt köpül sıkıyor, sonra duruluyor.

motoru falan da temizledikleri doğru. bende de yapmışlardı. içini de güzelce temizlemişlerdi.

kuş pisliği falan gördün mü sil, kuruyup yapışmasın iyice. düzenli yıkansın çamur çok kurumasın. pırıl pırıl olur hep araba.

tekrar güle güle kullan. ben de en kısa zamanda kaput filmi yaptıracam. kaputa bi taş geldi mi gitti boya.

güle güle kullan. evet 1 hafta yıkama. kirlensin önemli değil. fırçayla da yıkanmasın. ben asla fırça sürdürtmüyorum, çiziyor. süngerle yıkat, yıkamıyosa başka biyer bul. buna değer. yada bazı yerler direkt köpül sıkıyor, sonra duruluyor.

motoru falan da temizledikleri doğru. bende de yapmışlardı. içini de güzelce temizlemişlerdi.

kuş pisliği falan gördün mü sil, kuruyup yapışmasın iyice. düzenli yıkansın çamur çok kurumasın. pırıl pırıl olur hep araba.

tekrar güle güle kullan. ben de en kısa zamanda kaput filmi yaptıracam. kaputa bi taş geldi mi gitti boya.

internette biraz araştırdım. dediklerinin hepsi yazıyordu. arabayı ilk aldığımda da süngerle yıkatıyordum sonra sallamamaya başladım. kaput filmini kullananlar var, yorumlarını okudum. özellikle uzun yola gitmeden önce yaptırmışlar ve gayet memnunlar. bu boya koruma olayında teflon çok daha iyi imiş. ama satın alıp siz yapmayın, profesyonel bi yerde teflon temelli koruma yaptırın diyorlar. girdi aklıma şu senin araba :), kaşınmaya başladım yine. 10 gün içinde satarsam büyüteceğim arabayı.

işte ben de birmot'ta yaptırdım yani boya korumalı satın aldım arabayı. 3M markaydı 3 kat teflon korumalıydı. çok iyi.

ben önceki astra g aracıma yaptırmıştım (koyu füme). mükemmel olmuştu. yıkamacılar hayran kalıyordu bu cilayı nede yaptılar falan diye.

ben de yaptırmayı düşünüyodum ama füme olduğu için renk kendini satmaz diye düşünmüştüm. ama madem bu kadar iddaalı bi yorumda bulunuyosun, denemekte fayda var ;)

Geri