- Konuyu Başlatan
hangi sonax'a yaptırıyorsunuz
bana en yakın unkapanıydı. sonax besko. oraya bıraktım sabah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi sonax'a yaptırıyorsunuz
Hayırlı olsun, ben 3 ay önce bursa sonaxta 90 YTL'ye yaptırmıştım kampanyalı. Yılda en az bir kez tekrarlıcam.
eyvallah.teşekkürler. sen istanbulda değilmiydin ya? eskiden çapada oturmuştun diye hatırlıyorum.
aldım arabayı arkadaşlar. güneşin altında bekliyordu. kılcal çizik göremedim hiç. hepsi kaybolmuş.bayağı bir parlak göründü gözüme gayet güzel olmuş. bunun çok bir önemi yok gerçi. kalacaksa önemli. içini de temizlemişler arabanın. galiba motoruda temizlemişler emin değilim kaputu açmadım. göğüsü vs parlatmışlar. yıkamacıya gidip pasta cila da yaptırsam da 50-60 alırdı heralde. 100 lira verdim. şu an süper görünüyor. bakalım ne kadar dayanacak. 1 hafta yıkamayın arabayı dediler.
güle güle kullan. evet 1 hafta yıkama. kirlensin önemli değil. fırçayla da yıkanmasın. ben asla fırça sürdürtmüyorum, çiziyor. süngerle yıkat, yıkamıyosa başka biyer bul. buna değer. yada bazı yerler direkt köpül sıkıyor, sonra duruluyor.
motoru falan da temizledikleri doğru. bende de yapmışlardı. içini de güzelce temizlemişlerdi.
kuş pisliği falan gördün mü sil, kuruyup yapışmasın iyice. düzenli yıkansın çamur çok kurumasın. pırıl pırıl olur hep araba.
tekrar güle güle kullan. ben de en kısa zamanda kaput filmi yaptıracam. kaputa bi taş geldi mi gitti boya.
ben önceki astra g aracıma yaptırmıştım (koyu füme). mükemmel olmuştu. yıkamacılar hayran kalıyordu bu cilayı nede yaptılar falan diye.