Boya Temizleme, Parlatma ve Korumada %50 indirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orcinus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hamam oto sonax (ankara ankamall) kaput filmi için 300 ytl istedi. fiyatı vermeden önce arabanın modelini sordu. bravo dedim. yenilerden mi dedi. evet dedim. ıııııı 300 dedi. eskisi yenisi ne farkeder aynı boy nasılsa, arabanın değerine göre fiyat verdi gibi geldi bana.

hata sızde. hazırlıklı fıyat alın derim ben. sonax.com.tr den once kaput fılm fıyatına bakın. sonrada bu fıyat uzerınden pazarlık yapın. inanın bu fılmın onlara malıyetı 50 lira bile değil.. işçiliği de olsun 50. 100 liralık bir işlem.

hata sızde. hazırlıklı fıyat alın derim ben. sonax.com.tr den once kaput fılm fıyatına bakın. sonrada bu fıyat uzerınden pazarlık yapın. inanın bu fılmın onlara malıyetı 50 lira bile değil.. işçiliği de olsun 50. 100 liralık bir işlem.

sonax sitesinde fiyat yok. ziebartta 419 ytl yazıyor uçmuş herifler.

fotograf cektirmedin mi? memnun musun ?

ya hiç aklıma gelmedi fotoğraf açıkçası. çünkü opel bayisinden arabayı teslim aldığım gün gibi oldu aynı. kılcal çiziklerin hepsi gitmiş ve parlıyor. şu an gayet memnumum ama ne kadar dayanacağına bağlı. her yıkamadan sonra ıslakken cila püskürtüp 6-7 ay dayandırmaya çalışacağım. bakalım gidecekmi.

1 hafta yıkanmıcak ama gozle gorulur fark oldu aracd yenı arac olmasına ragmen (-4-5 aylık) yınede parladı fakat suan kırlı yıkadıgımda resımlerını eklıcem
ayrıca cızıklerın cok buyuk bır kısmı gıtmıs aracdakı kus pıslıgı temızlerken cızılen yerler vardı oralar bıle sıfır gıbı olmus mukemmel duruyo arac

istanbul avrupa yakasında bakırkoy b.çekmece civari bir yerde yaptıran yok mu yaw ? hangi sonax daha iyi ona göre gidelim...

Galiba artık sona erdi kampanya (31 ağustos itibarıyla)

Geri