Boya Temizleme, Parlatma ve Korumada %50 indirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orcinus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de yaptırmayı düşünüyodum ama füme olduğu için renk kendini satmaz diye düşünmüştüm. ama madem bu kadar iddaalı bi yorumda bulunuyosun, denemekte fayda var ;)

aşağıda yaptırdığım zamanki fotosunu ve 4 ay geçinceki fotosunu yolluyorum.

ilk resim yaptırdığım zamanki foto. yıkamacının hayran kaldığı zamanki. fotosunu çektim ama cep telefonuyla olduğu için çok net değil, ona rağmen nasıl parladığı belli.

ikinci resimde karaşimşek ışığı photoshop, gerisi normal :) hala nasıl parlıyor temizken.

578.jpg

580.jpg

Ben üç yıldır yaptırıyorum,senede iki sefer ve sadece cila.Alıyorum cilayı 15ytl gidiyorum yıkamacıya iç dış yıkama ve cilalamada dahil 30ytl veriyorum elde yaptırıyorum yıkamacıya,arabayı çok sık yıkatmadığım için 6aya yakın gidiyor.Aynı model ve aynı renk opellerle karşılaştırınca aradaki fark belli oluyor ilk günkü gibi araba.

bende bugun verdım oglen aksama alıcam bakalım boyanın ustunde kırec lekelerı vardı guneste yıkamıstım bı kac kere onlar gıder ıns

arkadaşlar ben Engin ALACA yeni katıldım foruma . Afyondanım
biraz önce arabamı İzmir 3m yetkili servisine bıraktım. 250 ytl ye iç detaylı temizlik(koltuklar hariç kılıf var çünkü) dış boya koruma bagajda var tabi nasıl fiyat
150 nakit 100 de 9 ağustos ta kredi çekimi

würth ün bir bayisiyle bu konuda konuşmuştum boya korumanın çok faydalı olduğunu 5 işlem yaptıklarını boyanın kalınlaştığını 6. ayda cilaya gelmeleri halinde 1 yıl garanti verdiklerini detaylı içtemizlik ve motor koruma da dahil olarak 200 lira fiyat vermişti mevsimlik bakıma giderken bende yaptırmayı düşünüyorum yaptıranlara hayırlı olsun ..
halil bahsettiğin lekeler kesinlikle kaybolacak benim arabanın sadece 1 parçasına 3 işlem yapıldı dikkatle bakılınca o parça halen daha parlak ve pürüzsüz

arkadaşlar ben Engin ALACA yeni katıldım foruma . Afyondanım
biraz önce arabamı İzmir 3m yetkili servisine bıraktım. 250 ytl ye iç detaylı temizlik(koltuklar hariç kılıf var çünkü) dış boya koruma bagajda var tabi nasıl fiyat
150 nakit 100 de 9 ağustos ta kredi çekimi

pahalı. ben 150 ytl 5 taksit 3m 3 kat teflon katlı boya koruma yaptırarak aldım bu arabamı. 100 ytl sırf iç detaylı temizlik mi. kalsın ben temizlerim.

sonaxta kampanya dahilinde yaptıran arkadaşlardan yorumları bekliyorum...hangi sonax şubesinde yaptırdığınızı da yazarsanız sevinirim arkadaşlar...

sonaxta kampanya dahilinde yaptıran arkadaşlardan yorumları bekliyorum...hangi sonax şubesinde yaptırdığınızı da yazarsanız sevinirim arkadaşlar...

ben yazdım :D
1 hafta oldu. yıkatmadım hala. güya yıkatmadık işte. 2 kere yağmur yağdı. :D

eeee resımlerı goremedık hala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geri