boyandık sinyallerimizde değişti spoiler sırada ;)

bu da benimkisi
dy5783jo2.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/3618/dy5783jo2.jpg

34dyyf1.jpg

Güle güle bin, maşallah çok güzel olmuş. Tek eksiğin var söyleyim hemen, arka tampon altına GTS tipi ek yapmak ve çift egzos ucu. Bende düşünüyorum ilerde. Şunu sorayım arka stoplar komple mi değişti film mi çekildi. Birde yapılan tüm işlemleri ve maliyetlerini yazsan çok makbule geçer :) Ayrıca plakalıkların nesi var anlamadım, eski moda diye mi :D

güzel olmuş

Güle güle bin, maşallah çok güzel olmuş. Tek eksiğin var söyleyim hemen, arka tampon altına GTS tipi ek yapmak ve çift egzos ucu. Bende düşünüyorum ilerde. Şunu sorayım arka stoplar komple mi değişti film mi çekildi. Birde yapılan tüm işlemleri ve maliyetlerini yazsan çok makbule geçer :) Ayrıca plakalıkların nesi var anlamadım, eski moda diye mi :D

Serkan fiyatını sorma sakın ben sadece malzeme parası verdim :D arka stoplar film evet ama orj gibi duruyor hoşuma gidiyor ;)çift eksoz ucuna gelince.. düşünmedim değil ama hem arabanın lpg dolum ağızı var hemde bu ağır görüntüsünü spora çevirmek istemiyorum sadece spoiler ile tamamlamak niyetindeyim :)plakalıklara gelince resimde pek çıkmamış ama nikelajları solgun ve plaka larda deforme biraz :(

Anladım, ben olsam bende söylemezdim :)Ama özelden söyle bari bende yaptırcam çünkü boya hariç kısmını...Ayrıca mesaj kutun dolu yazamıyorum :)

sinyaller dahil 60 YTL :D

bence sende marşbiyelleri boyat bence çok ama çok olmuş....bu arada bana dao gittiğin yerden bi marşbiyel bul yaw ucuz yollu bide sanayiden çıkmıyorım diyorsun vectra:)

Geri