Bu arabada yol bilgisayarı varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadir94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D
imza da pioneer gözüküyo hocam vardır onda rds ?

son 50 ile biten seride RDS özelliği yok :) Poineerimde bile yok :D ne bahtsız adamım ben :) hoş 8GB USB takılı radyo özelliğini hiç kullanmıyorum. Ama arasıra insanda istemiyor değil yanlışlıkla tuşa basıp radyo acıldıgında bir pavır efem yassın ne bilem radyo virjin yassın

Son düzenleme:
:) ehehe. iyi olurdu evet.sony de bu yok işte tüm modelleri rds li ve benim gözüme daha güzel görünüyo.2 tane eskittim alsam yine sony alırdım.

o değilde adam 129binde comfort 2003 modele 20.900 istiyosa daha 70.000 km olamamış 2004 enjoy için(benim arac) ne isterdi kim bilir :) 22 versin ben satayım :)

son ne düşünüyosun ? geçen bi arkadaş bindi benim arabaya hoşuna gitti bende bunlardan alıym temiz bulabilirsem falan diyodu.söylerim belki gelir alır.

hocam arkadaşın konuyu ilan sayfasına çevirmöiş gibi olmayalım :) ama ben fiyat konusunda bişey diyemem. 22 işin dalgasıydı. az mıdır çok mudur gerçekten bilmiyorum. istersen özelden pm atayım. ne var ne yok yazayım. sende danış birilerine arastır dersenki fiyat bu aşşa yukarı makul gelirse satmayı düşünebilirim. yoksa binmek için aldım. gayet memnunum. satarsam ya eve girerim ya kasa yukseltirim :)

anladım.ya zaten il farklı olduğu için zor olur ama gelsin ben 22 ye veriym yazınca siz bende satmaya çalışıyosunuz da satamıyosunuz gibi algıladım.

anladım.ya zaten il farklı olduğu için zor olur ama gelsin ben 22 ye veriym yazınca siz bende satmaya çalışıyosunuz da satamıyosunuz gibi algıladım.

:) yok ben 2003 sedan kasa ve 129binde bi comfort yani boş modele o kadar istenmesine şaşırdım. ama 22 de düşünülebilir :):):)

Geri