Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
son 50 ile biten seride RDS özelliği yok Poineerimde bile yok ne bahtsız adamım ben hoş 8GB USB takılı radyo özelliğini hiç kullanmıyorum. Ama arasıra insanda istemiyor değil yanlışlıkla tuşa basıp radyo acıldıgında bir pavır efem yassın ne bilem radyo virjin yassın
o değilde adam 129binde comfort 2003 modele 20.900 istiyosa daha 70.000 km olamamış 2004 enjoy için(benim arac) ne isterdi kim bilir 22 versin ben satayım
o değilde adam 129binde comfort 2003 modele 20.900 istiyosa daha 70.000 km olamamış 2004 enjoy için(benim arac) ne isterdi kim bilir 22 versin ben satayım
son ne düşünüyosun ? geçen bi arkadaş bindi benim arabaya hoşuna gitti bende bunlardan alıym temiz bulabilirsem falan diyodu.söylerim belki gelir alır.
son ne düşünüyosun ? geçen bi arkadaş bindi benim arabaya hoşuna gitti bende bunlardan alıym temiz bulabilirsem falan diyodu.söylerim belki gelir alır.
hocam arkadaşın konuyu ilan sayfasına çevirmöiş gibi olmayalım ama ben fiyat konusunda bişey diyemem. 22 işin dalgasıydı. az mıdır çok mudur gerçekten bilmiyorum. istersen özelden pm atayım. ne var ne yok yazayım. sende danış birilerine arastır dersenki fiyat bu aşşa yukarı makul gelirse satmayı düşünebilirim. yoksa binmek için aldım. gayet memnunum. satarsam ya eve girerim ya kasa yukseltirim