bu arabaları çizenlerin......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tiseduba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tiseduba

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:mad:yaaa arkadaşlar bu arabaları neden çizerler bi türlü anlamam eline bi alet alan benim arabanın başına geçiyo sanki... nerdeyse her yeri çizik... özenle çizilmemiş yerleri çiziyorlar... şimdi aracımın her yerinde irili ufaklı derin yada deil bir çok çizik var... boyatamıyorumda... ne yabilirim sizce... bu konuda yalnız olmadığımı biliyorum...

Son düzenleme:
versin vallahi arabanın içine ettiler yaaa 6 ayda...

ne anlıyorlar acaba çizmekten...

insanların ceplerine zarar vermekten hoşlanıyorlar...

moralimizi bozmayalım .yapacak bişey yok..zarar vermekten hoşlanan kıskanç gençler veya insanların işi bu.önlem olarak arabayı sokağa kirli bırakabilirsiniz..

araba çizme şakası videosu
http://www.youtube.com/watch?v=Wx9-H4h63VM&feature=player_embedded

bizim sokakta çoluk çocuk çok aşırı hemde,benim astranın aynası kırmışlar.topladım biğün hepsini şeker dağıtıcam dedim.hepsi geldi12-13 çocuk var.7-10 yaş arası.sıraya girin sırayla dağıtıcam dedim.dirsek temas hizaya soktum.açtım bagajı kırık aynayı çıkardım başladım ilk baştan hafif hafif vurdum sırayla kafalarına...çıkardım bi tornavida alın çizin lan çizin rahatlayın bi bagırdım.daha varya kimse arabanın yanına yaklaşmıyor.

geçmiş olsun zaman zaman aynı şey benim başımada geliyor. gıcık ediyorlar adamı en son bu adamları bulacan. araca bindireceksin ve benzin döküp yakacaksın arabayla beraber.

Geri