bu arabaları çizenlerin......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tiseduba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Derin çiziklerin çaresi boyatmak.Ama çok derin olmayan çizikler de pasta cila ile gitmiyor ise rötüş boyası - üstüne 1500-2000 grid su zımparası ve pasta cila işlemi fayda edebilir.

Aile tarafından verilememiş değerler toplumsal yaşamda bu tür problemli kişilikleri doğuruyor.Ya sorunlu bir aile yapısı yada herşeyi para kazanıp ev geçindirmek olarak gören hayat felsefesi ürünleri.Allah ıslah etsin.Allah uzak etsin.

benim çocukluğumda lisede makina stajı görürken aynı yerde çalıştığım benimle yaşıt bir çocuk vardı...elime 10 luk çiviyi alıyorum o zaman mercedes E200 ler yeni çıkmıştı baştan bi başlıyorum çiziyorum yürüyorum çok zevk alıyorum diyordu..o an anlatırkenki gülümsemesi hala gözümün önünde...gelir seviyesi düşük ilkokul mezunu direk çalışma hayatına başlamış..kendi halinde birisiydi..hep bişeyler olma çabasındaydı..

he niye anlattın bunu derseniz..arabanızı çizen bir çocuğun profilini bilin dedim..daha başka farklı tinerci,benzinci profillerde vardır tabikide

Son düzenleme:
abi iide ben mi çekeceğim onun pisikopatlığını... bizde bişekilde biyerlerden artırarak aldık bu makinaları...

sevgili serdar ben zaten acıyın demedim yapana..dedimki yapan bir kişinin profili bu hepsi o tabiki çekmeyeceksin

:mad:yaaa arkadaşlar bu arabaları neden çizerler bi türlü anlamam eline bi alet alan benim arabanın başına geçiyo sanki... nerdeyse her yeri çizik... özenle çizilmemiş yerleri çiziyorlar... şimdi aracımın her yerinde irili ufaklı derin yada deil bir çok çizik var... boyatamıyorumda... ne yabilirim sizce... bu konuda yalnız olmadığımı biliyorum...
geçmiş olsun. bunlar mal düşmanları

benimde sürelkli sibap kapaklarını çalıyorla ne anlıyorlar onu calmaktan anlamıyorum bu yaptıkları seyın snkı kotu bırsey oldugunu bılmıyorlar bunlr:@

malesef benim arabanında içine etti çakallar. :(

aynı olayda benim bayramda başıma geldi :mad: Bayram ziyaretinden çıktık tam bincez arabaya bi baktımki şöför kapısında ince bi çizik var :mad: Büyük ihtimal pasta cila sorunu çözer ama daha araca 3 ay önce boya koruma yapıldı :( bakalım aradan zaman geçsin sorunu halledicem çünkü araçta en çok gözüme batan şey ezikler ve çiziklerdir :D

hergün yeni birşeyle uyanıyorum arkadaşlar yaa benim araba memleketde un yaptı herhalde " oo işte bi astra var çizin bak cok guzel oluyo dıye" :D bugünde bagaj kapağının tam ortasında bi göçük oluşmuş... arabadan soğudum artık yaaa

Geri