bu arabaları çizenlerin......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tiseduba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hergün yeni birşeyle uyanıyorum arkadaşlar yaa benim araba memleketde un yaptı herhalde " oo işte bi astra var çizin bak cok guzel oluyo dıye" :D bugünde bagaj kapağının tam ortasında bi göçük oluşmuş... arabadan soğudum artık yaaa
Geçmiş olsun :( :( :(

benim çocukluğumda lisede makina stajı görürken aynı yerde çalıştığım benimle yaşıt bir çocuk vardı...elime 10 luk çiviyi alıyorum o zaman mercedes E200 ler yeni çıkmıştı baştan bi başlıyorum çiziyorum yürüyorum çok zevk alıyorum diyordu..o an anlatırkenki gülümsemesi hala gözümün önünde...gelir seviyesi düşük ilkokul mezunu direk çalışma hayatına başlamış..kendi halinde birisiydi..hep bişeyler olma çabasındaydı..

he niye anlattın bunu derseniz..arabanızı çizen bir çocuğun profilini bilin dedim..daha başka farklı tinerci,benzinci profillerde vardır tabikide

Çoluk çocuk anladımda üniverstede okurken otoparka koyardım döndüğümde sırasıyla bi kaput,bi kapı bi bagaj kapağı derken önceleri önemsemedim sonra baktım dur durak yok.

Eğitim seviyesi hiç önemli değil bence insanlık seviyesi önemli bu konuda...

Bu seviyesiz kişilerin gazabına uğrayan herkese geçmiş olsun allah hepimizden uzak tutsun bunları...

benımkıde oyle alıstım artık napayım arabamda eskı ne ıstıyolar bılsem:D

amin amin... inşallah...

Geri