Geçmiş olsunhergün yeni birşeyle uyanıyorum arkadaşlar yaa benim araba memleketde un yaptı herhalde " oo işte bi astra var çizin bak cok guzel oluyo dıye" bugünde bagaj kapağının tam ortasında bi göçük oluşmuş... arabadan soğudum artık yaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsunhergün yeni birşeyle uyanıyorum arkadaşlar yaa benim araba memleketde un yaptı herhalde " oo işte bi astra var çizin bak cok guzel oluyo dıye" bugünde bagaj kapağının tam ortasında bi göçük oluşmuş... arabadan soğudum artık yaaa
benim çocukluğumda lisede makina stajı görürken aynı yerde çalıştığım benimle yaşıt bir çocuk vardı...elime 10 luk çiviyi alıyorum o zaman mercedes E200 ler yeni çıkmıştı baştan bi başlıyorum çiziyorum yürüyorum çok zevk alıyorum diyordu..o an anlatırkenki gülümsemesi hala gözümün önünde...gelir seviyesi düşük ilkokul mezunu direk çalışma hayatına başlamış..kendi halinde birisiydi..hep bişeyler olma çabasındaydı..
he niye anlattın bunu derseniz..arabanızı çizen bir çocuğun profilini bilin dedim..daha başka farklı tinerci,benzinci profillerde vardır tabikide
vallahi yaa benimki de ole goze batcak bişey deil ama anlamadım...benımkıde oyle alıstım artık napayım arabamda eskı ne ıstıyolar bılsem