bu arabaları çizenlerin......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tiseduba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim sokakta çoluk çocuk çok aşırı hemde,benim astranın aynası kırmışlar.topladım biğün hepsini şeker dağıtıcam dedim.hepsi geldi12-13 çocuk var.7-10 yaş arası.sıraya girin sırayla dağıtıcam dedim.dirsek temas hizaya soktum.açtım bagajı kırık aynayı çıkardım başladım ilk baştan hafif hafif vurdum sırayla kafalarına...çıkardım bi tornavida alın çizin lan çizin rahatlayın bi bagırdım.daha varya kimse arabanın yanına yaklaşmıyor.

yanlış yapmışsınız..aynı şey sizin çocuğunuzada yapılsa ne yapardınız..bu soruyuda sorun kendinize

Bizim arabaların 2side harita gibi oldu artık görünce şaşırmıyorum. Dün komşumuzun 3 ay önce aldığı arabasını çizmişler görünce içim cız etti. Yakalayınca alcan eline bi bıçak yada falcata onuda çizcen yavaş yavaş.

onun bunun çocukları:mad:

Sormayın benim arabanın üstünede yağlı boya damlatmışlar.Tavan, ön kaput, camlar, arka kaput sinirden patladım sabahten beridir onlarla uğraşıyorum.Allahtan tam kurumadığı için mazotla falan çıkardım ama bazı yerleri zorlarken hafiften çizdim.Allah böyle adamları bildiği gibi yapsın.Hakkımı helal etmiyorum böylelerine...

bizim arabada çarpısan otoya dondu resmen on tampondakı acıklık deli ediyor resmen...

Sormayın benim arabanın üstünede yağlı boya damlatmışlar.Tavan, ön kaput, camlar, arka kaput sinirden patladım sabahten beridir onlarla uğraşıyorum.Allahtan tam kurumadığı için mazotla falan çıkardım ama bazı yerleri zorlarken hafiften çizdim.Allah böyle adamları bildiği gibi yapsın.Hakkımı helal etmiyorum böylelerine...
aklirik tinerle sil hemen çıkar

Çıkardım çıkarmasınada bu öküzlere diyecek bişeyim yok.Az önce arabanın üstünde yanar vaziyette atılmış izmarit buldum.Boyanın üstündeki verniği yakmış.Şimdi ben ne yapayım gizli kamera kurup atanı hastanelikmi edeyim...

aynı şey benim aracımada oldu ..pasta cila ile bir miktar çıkar yapacak bişey yok :(

bizim sokakta çoluk çocuk çok aşırı hemde,benim astranın aynası kırmışlar.topladım biğün hepsini şeker dağıtıcam dedim.hepsi geldi12-13 çocuk var.7-10 yaş arası.sıraya girin sırayla dağıtıcam dedim.dirsek temas hizaya soktum.açtım bagajı kırık aynayı çıkardım başladım ilk baştan hafif hafif vurdum sırayla kafalarına...çıkardım bi tornavida alın çizin lan çizin rahatlayın bi bagırdım.daha varya kimse arabanın yanına yaklaşmıyor.
Sokakta gezen serseriler tamamda top oynayan çocuklara niye böyle birşeyi yaparsınız anlamadım.Bu hareketi acaba o serserilere yapabilir misiniz.?Bizim burdada bir komşumuz var boyuna kedilere çocuklara fırça atıyo,fakat serserinin tekini görse çizerken hiçbişey yapamaz.....

vernik atması çok kötü bişey arabadan soğutur insanı gel 3850 tl canlı veriim arabana sat kurtul

Geri