büyük geçmiş olsun.neresi olursa olsun bence pert kararı verilir bildiğim kadarıyla şasinin yamulduğunu tahmin edebiliyorum önden.bu arada 96 model bir aracın hava yastığını açması ilginç geldi demek ki açılıyormuş bir ara tartışılmıştı forumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En sevmediğim cümle "burası Türkiye mantık aramayın" tanımlamasıdır. Burada yaşayanların çoğu, bu ülkeyi yönetenler, yönetenleri seçenler Türk'ler olduğuna göre demek ki biz Türk'ler mantıksız, menfaatci bir toplumuz. Ne kadar ilginç değil mi? Koskocaman bir imparatorluğu kaybeden Osmanlıya tek kötü laf söyletmeyiz, ama elimizde kalanı da son derece hor görürürüz.Savaş bey mantık aramayın burası türkiye ben şahit oldugum olaylara göre yazdım maalesef sigorta şirketleri böyle maalesef 9000 tl teklif dahi etmeyecekler gerçekler böyle eğer tanıdıkları varsa arkadaşın şansı biraz olsun artar 9500 civari için
Trafikte durum nasıl bilmiyorum ama kaskomda tüm klozlarım var değer kaybı diye ayrıca var, bu olay sıkça yaşanır, bundan dolayı mağdur olmamak için yaptırmıştım. 10.600tl alabileceğini sanmıyorum, şirket şartlar zorlanırsa maksimum 9.500tl ödeyecektir, tamamını alabilmek için hukuksal bir savaşa hazır olmak gerek.
Not: Geçen sene değeri 15.000 küsür Tl ydi. Bu belirlenirken kesinlikle mtv ye göre hesaplanıyor. Bu araç 1 sene de %50 değer kaybetti, komik...
Öncelikle geçmiş olsun ,yazılanları okudumda şimdi mantıklı düşünmek gerek ortalama 8-9 bin tl para almak yerine aracı toplattırsan satarken ön kaput vede sol ön çamurluk değişti diyeceksin vede bi çok parça yenilenecek vede o aracı 12-13 civarı satabileceksin ayrıca pert kaydı olmayacak aracın , ancak pert olsun uğraşmayayım dersen verirler 8-9 lira para hadi güle güle bence aracını orjinal parçalarla toplat ( tabi senin elinde bişeyse ) ondan sonrada sat daha karlı çıkarsın ama iyi toplasınlarki alacak kişiye kadirlik olmasın
malum piyasayı biliyorsunuz komple boyalı bi çok parçası değişmiş vectra b ler bile şu anda 12 den aşağı değil 2500 cc leri var onlarıdan pek alan yok , Expere aracını toplatmaktan yana tavır sergilemeni öneririm tabi illa pert edecem derse senin için malesef dezavantaj olacaktır