Bu Corci D 'de benden olsun :) Fil Dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan headuser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

headuser

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
uploadfromtaptalk1379701350004.webp
uploadfromtaptalk1379701395254.webp
uploadfromtaptalk1379701478980.webp
uploadfromtaptalk1379701536655.webp

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kıskandım valla ne yalan söyleyim :D öncelikle senden o ön farları nasıl kararttın bunu öğrenmek istiyorum sonrasında ise irmscher egzozları :D

Kazasız belasız

Burak keşke jantları biraz daha büyük alsaydın geçenlerde gördüm eskilerin ilanını...

Kuzen; ön farlar film ile karartıldı...

İrmsher arka difüzör ise internette var... malum sitelerde :)

Fotolardan çok belli olmuyor siyah yerleri tenk renge çevirdin mi?

Araciniz gayet güzel gözüküyor. Ancak instagramla değil de normal çekilmiş fotoğraf yukleseniz ayrıntılar daha iyi görülürdu.

Burak keşke jantları biraz daha büyük alsaydın geçenlerde gördüm eskilerin ilanını...

Kuzen; ön farlar film ile karartıldı...

İrmsher arka difüzör ise internette var... malum sitelerde :)

Fotolardan çok belli olmuyor siyah yerleri tenk renge çevirdin mi?

Kuzen resimde folyodan çok plastidip gibi durmuş o yüzden sorma gereği duydum :D

Karaborsa mı bilmem ama şuankilerden daha hoş olurdu bence.. Tabi maşallah tekrardan.

Hepinize teşekürler :) Far'lar Far' filmi ile kaplandi ilker abinin dediği gibi . Normal Foto'larini En kisa zamanda koyarim .

Öncelikle Hepinize teşekürler

Kıskandım valla ne yalan söyleyim :D öncelikle senden o ön farları nasıl kararttın bunu öğrenmek istiyorum sonrasında ise irmscher egzozları :D

Kazasız belasız

İlker abinin dediği gibi ... Far'larda Film var. Egzozlar içinde int'den bulabilirsiniz yada bana ulaşabilirsiniz istanbul içi yardimci olabilirim.

Araciniz gayet güzel gözüküyor. Ancak instagramla değil de normal çekilmiş fotoğraf yukleseniz ayrıntılar daha iyi görülürdu.

En kisa Zamanda burdan paylaşicam. Jant kapaklarini falan taktik bi kaç işlemden sonra resim çekicez.

Zevk'ler tartişilmaz tabiki . Opc jant'ini cok beyendiğim için bu jant'i aramaya başladim ve kendi aracimada yakiştiğini düşünüyorum.

Abi düşünmedim deyil 17' gibi düşünüyordum ama Lastikler yeni olduğu için pek'te sicak bakamadim .

Geri