Bu Corci D 'de benden olsun :) Fil Dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan headuser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah.. Araç çok diri ve şık duruyor..Kendisini gece gündüz belli eder cinsten..Çok iyi iş çıkarmışsın..Vallaha tavsiyede bulunayım diyorum söylenecek birşey yok :good:

Bu arada yorumları okurken arka egzoz çıkışı tipini beğenenler var..Ben de beğendim açıkçası ancak laf açıldı diye belirtmek isterim; bu tipi astra j ye de yapıyorlar, hiç olmuyor..Resmen megane çakması duruyor..Ancak neyse; konu bu değil..Yine yorumlardan Haşmet in dile getirdiği gibi jant üzerine OPC stickerı düşünebilirsin..Bana da şevk oldu..Ben de düşünüyorum jantların birer koluna..

Maşallah.. Araç çok diri ve şık duruyor..Kendisini gece gündüz belli eder cinsten..Çok iyi iş çıkarmışsın..Vallaha tavsiyede bulunayım diyorum söylenecek birşey yok :good:

Bu arada yorumları okurken arka egzoz çıkışı tipini beğenenler var..Ben de beğendim açıkçası ancak laf açıldı diye belirtmek isterim; bu tipi astra j ye de yapıyorlar, hiç olmuyor..Resmen megane çakması duruyor..Ancak neyse; konu bu değil..Yine yorumlardan Haşmet in dile getirdiği gibi jant üzerine OPC stickerı düşünebilirsin..Bana da şevk oldu..Ben de düşünüyorum jantların birer koluna..

Teşekür ederim güzel yorumunuz için. Benim kafam karişti bu konuda aslinda jant üzeri opc sticker'i diyosunuz neresi tam olarak ?

burak jantlar küçük kalmış 17 inc olsa çok iyi dururdu bide on panjurda opel amblemi krom olsa daha iyi dururdu gerisine dicek laf yok gule gule kullan ;)

bu arka difözör astra h için olanı varmı acaba? ben cok yakıştırdım corsaya.arac kupon olmus zaten..saglı sollu olanlar egzoz çıkışı degilmi? aktifmi bunlar?

Konu nereye gidiyor bilmiyorum ama yorumunuz biraz anlamsiz olmuş ..

Opc Logo'sunu araç opc deyil o yüzden takmak ne kadar doğru.Takan abilerimiz var gördüm beyendim'de ama düşünmüyorum yapmayi. Plaka lambalari Led ,sinyal'ler bağli zaten...Yorumuz için teşekürler

Renk mavi olunca o logo öyle bir yakışıyor ki hemde :D tamam araç opc olmasa bile onun havasını katıyor en azından tabi sadece logo yetmez ufak tefek dokunuşlarda lazım araca

Bu arada amerikan parklara bittim şahane olmuş , plakalığın hoşuma gitti özel flexi yaptırdın sanırım , plakadaki beyaz ledler bendeki ile aynı marka sanırım baya bi parlak yanıyor bendekilerde yolu neon gibi aydınlatıyor gece :rakir:

Teşekür ederim güzel yorumunuz için. Benim kafam karişti bu konuda aslinda jant üzeri opc sticker'i diyosunuz neresi tam olarak ?

Ben aracımın resmini paylaştım daha anlaşılır olsun diye, jant kollarından birine ve her janta bir tane olacak şekilde yukarıdaki yorumumun altındaki OPC tarzlı bir vinly ile araç kombinlenebilir..Bayramdan önce ben yaptırmayı düşünüyorum..Yaptığımda resim paylaşırım..

burak jantlar küçük kalmış 17 inc olsa çok iyi dururdu bide on panjurda opel amblemi krom olsa daha iyi dururdu gerisine dicek laf yok gule gule kullan ;)

Teşekürler :) Profesyonel Fotolarla gelcem inş tekrar. lastik deyiştirmek istemedim ya bi ara git gel yaptim ama sonradan bu jantlarin 16 'si ve 4 bicon 'u bulunca bi takalim deniyelim dedim . Plasti Dip yapmadan önce opel amlemini açalim mi diye kafamda soru işaretleri vardi ama yaptiktan sonra öyle bişey düşünmedim inş istanbul'a gelirsen hem tanişiriz hemde arabalari inceleriz .

bu arka difözör astra h için olanı varmı acaba? ben cok yakıştırdım corsaya.arac kupon olmus zaten..saglı sollu olanlar egzoz çıkışı degilmi? aktifmi bunlar?

Astra H ... için egzoz'lu Amg egzoz tipi deyilde . Normal egzoz görünümlü olarak çift çikişli difuzor'leri olmasi gerekiyor. özelden ulaşirsaniz isteğinize göre bulabilirim belki

Bu arada amerikan parklara bittim şahane olmuş , plakalığın hoşuma gitti özel flexi yaptırdın sanırım , plakadaki beyaz ledler bendeki ile aynı marka sanırım baya bi parlak yanıyor bendekilerde yolu neon gibi aydınlatıyor gece :rakir:

Güzel yorumumuz için teşekür ederim.plaka aydinlatma eskidan mavi bi ampul takmiştik led ariza veriyor diye sonradan adini tam hatirlamiyorumda beyinli ledler var ariza engeleyici onlardan taktik cok güzel işik veriyor gerçekten

Ben aracımın resmini paylaştım daha anlaşılır olsun diye, jant kollarından birine ve her janta bir tane olacak şekilde yukarıdaki yorumumun altındaki OPC tarzlı bir vinly ile araç kombinlenebilir..Bayramdan önce ben yaptırmayı düşünüyorum..Yaptığımda resim paylaşırım..

resim'i bekliyorum

Montaj'siz Resim olmaz dedik :) ....

t5u00.jpg

Ama cihanakdemir Arkadaşimiz montajsiz resim istedi profesyonel çekemedik ama Bi telefon ne kadar iyi çekebiliyosa öyle bi kaç foto çektim ..

Buda Montajsizlarimizz :(

t5u3u.jpg

t5u6d.jpg

Bu Fotoğraf'da Sakin Sağdaki Corsayi Ezmek için Fotorafa aldiğimi düşünmeyin :D

t5u4u.jpg

Burak nolur hava yağmurluyken araban yıkanırken şu maskeyi arabadan al üstünde bırakma...

Geri